reklama

Odskocznia;))))

czesc Wiola :-)

a ja wyszłam na 10 min do sklepu a szczenior zwinął szklankę i ją rozgryzł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ślady krwi na szkle... mam tylko nadzieję że nie połknęła szkła... zaraz dzwonię do weta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szlag by to...k****

reklama
czekam na tel od weterynarza... kuźwa no człowiek nie jest w stanie wszystkiego przewidziec :-( a jeszcze jestem dzisiaj bez auta jakby trza bylo jechac... ale mam nadzieje ze powie mi na co mam zwracac uwage w jej zachowaniu... mam dosc :-(:-(

zapewne tak.... jesli cos polknela to teraz i tak nie da sie tego stwierdzic... tylko ja obserwowac.... azagladalas do mordki czy nie jest pocieta???

Dzień Dobry Królewny
Dopiero wróciłam z Elbląga. Po drodze miałam "wesoło" :wściekła/y::wściekła/y:
Stałam w korku 30 minut, samochód stojący za mną chciał mnie wyprzedzić, tylko ciekawe gdzie? skoro przede mną full aut....Zaczął na mnie trąbić by mu zjechać - do rowu kur***:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wysiadłam z samochodu, otworzyłam jego drzwi od samochodu i powiedziałam, że jak jeszcze raz na mnie trąbnie, to jak mu trąbnę to znajdzie się od razu w Warszawie, stoliczak pieprzony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: się wyżyłam na nim, bo Elblągu nic nie załatwiłam.....Podły dzień....:wściekła/y::wściekła/y:

zapewne tak.... jesli cos polknela to teraz i tak nie da sie tego stwierdzic... tylko ja obserwowac.... azagladalas do mordki czy nie jest pocieta???

no właśnie... bo chyba nawet usg nie wykaże...
tak, zaglądałam ja moja przyjaciółka... i nie ma żadnych śladów... tylko czy ta cholera nie połnęła kawałaka szkła... k****
czekam cały czas na tel od wetki... i zapytam jej co mam robic, na co zwracac uwage

Dzień Dobry Królewny
Stałam w korku 30 minut, samochód stojący za mną chciał mnie wyprzedzić, tylko ciekawe gdzie? skoro przede mną full aut....Zaczął na mnie trąbić by mu zjechać - do rowu kur***:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wysiadłam z samochodu, otworzyłam jego drzwi od samochodu i powiedziałam, że jak jeszcze raz na mnie trąbnie, to jak mu trąbnę to znajdzie się od razu w Warszawie, stoliczak pieprzony:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: się wyżyłam na nim, bo Elblągu nic nie załatwiłam.....Podły dzień....:wściekła/y::wściekła/y:

też bym tak zrobiła :cool:

czesc Ewelinko :-)

Dzień Dobry Królewny

malenka witaj :)

nie denerwuj sie bo zlosc urodzie szkodzi :*

heheh stres kierowcy :)

reklama
no właśnie... bo chyba nawet usg nie wykaże...
tak, zaglądałam ja moja przyjaciółka... i nie ma żadnych śladów... tylko czy ta cholera nie połnęła kawałaka szkła... k****
czekam cały czas na tel od wetki... i zapytam jej co mam robic, na co zwracac uwage

zapewne na kupke czy nie bedzie krwi... moze tez ja bolec jak juz dojdzie do zoladla wiec moze zachowanie zmienic...

wszytsko bedzie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry