Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc Wiola :-)
a ja wyszłam na 10 min do sklepu a szczenior zwinął szklankę i ją rozgryzłślady krwi na szkle... mam tylko nadzieję że nie połknęła szkła... zaraz dzwonię do weta
szlag by to...k****
oj biedactwo.... rety mam nadzieje ze wszytsko bedzie wporzadku... nie denerwuj sie....
czekam na tel od weterynarza... kuźwa no człowiek nie jest w stanie wszystkiego przewidziec :-( a jeszcze jestem dzisiaj bez auta jakby trza bylo jechac... ale mam nadzieje ze powie mi na co mam zwracac uwage w jej zachowaniu... mam dosc :--(

Wysiadłam z samochodu, otworzyłam jego drzwi od samochodu i powiedziałam, że jak jeszcze raz na mnie trąbnie, to jak mu trąbnę to znajdzie się od razu w Warszawie, stoliczak pieprzony

się wyżyłam na nim, bo Elblągu nic nie załatwiłam.....Podły dzień....

zapewne tak.... jesli cos polknela to teraz i tak nie da sie tego stwierdzic... tylko ja obserwowac.... azagladalas do mordki czy nie jest pocieta???
Dzień Dobry Królewny
Dopiero wróciłam z Elbląga. Po drodze miałam "wesoło"
Stałam w korku 30 minut, samochód stojący za mną chciał mnie wyprzedzić, tylko ciekawe gdzie? skoro przede mną full aut....Zaczął na mnie trąbić by mu zjechać - do rowu kur***Wysiadłam z samochodu, otworzyłam jego drzwi od samochodu i powiedziałam, że jak jeszcze raz na mnie trąbnie, to jak mu trąbnę to znajdzie się od razu w Warszawie, stoliczak pieprzony
![]()

Dzień Dobry Królewny
Dopiero wróciłam z Elbląga. Po drodze miałam "wesoło"
Stałam w korku 30 minut, samochód stojący za mną chciał mnie wyprzedzić, tylko ciekawe gdzie? skoro przede mną full aut....Zaczął na mnie trąbić by mu zjechać - do rowu kur***Wysiadłam z samochodu, otworzyłam jego drzwi od samochodu i powiedziałam, że jak jeszcze raz na mnie trąbnie, to jak mu trąbnę to znajdzie się od razu w Warszawie, stoliczak pieprzony
![]()
Cześć Anetko......też bym tak zrobiła
czesc Ewelinko :-)

no właśnie... bo chyba nawet usg nie wykaże...
tak, zaglądałam ja moja przyjaciółka... i nie ma żadnych śladów... tylko czy ta cholera nie połnęła kawałaka szkła... k****
czekam cały czas na tel od wetki... i zapytam jej co mam robic, na co zwracac uwage