reklama

Odskocznia;))))

Taaaa...pozostałości po @....niech bzdur nie gadają, jakoś w tą wersje nie chce mi się wierzyć. Też bym stawiała bardziej na złe wyczyszczenie :zawstydzona/y:ale oczywiste, że nikt do tego ręki nie przyłoży...ech...najważniejsze, żeby usg kontrolne było ok :tak: to koniecznie daj znać po wizycie!!!!
A do pracy sie tak nie spiesz, jak będzie potrzeba siedzenia na dupsku to siedź, co Ci po pracy i kasie, skoro na lekarza i leki będziesz musiała wydać :zawstydzona/y:
To trzymam kciuki, by było gites...

A jak tam temat staranek? Jak Darecki się zapatruje? Zmieniło sie coś?:zawstydzona/y:

Staranka...
Temat zakazany...
Tzn. nawet nie poruszam tematu drugiego dziecka...
Na razie skupiamy się na tym, żeby otrzymał szansę uczestniczenia w tym kursie, zdał licencję (a to nie jest proste, zdaje 5 na 30 chłopa) i dostał tę pracę na lotnisku...
Wtedy troszkę się nam życie uspokoi i wówczas pewnie coś sie zadzieje w wiadomej sprawie ;-)
Na pewno Kacper nie będzie jedynakiem, bo tę kwestię ustaliliśmy już bardzo, bardzo dawno temu i tego cały czas się trzymamy...
Tylko po prostu troszkę nam się to odwlecze w czasie..
Ale co się odwlecze to nie uciecze...
24 czerwca na przeciwko mojego sklepu otwierają Bierdonkę, więc może i utarg się zwiększy, więc i sklep będzie dawał więcej kasy...
Rozwiniemy się, ustabilizujemy, a potem będziemy rozmnażać się jak króliczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Staranka...
Temat zakazany...
Tzn. nawet nie poruszam tematu drugiego dziecka...
Na razie skupiamy się na tym, żeby otrzymał szansę uczestniczenia w tym kursie, zdał licencję (a to nie jest proste, zdaje 5 na 30 chłopa) i dostał tę pracę na lotnisku...
Wtedy troszkę się nam życie uspokoi i wówczas pewnie coś sie zadzieje w wiadomej sprawie ;-)
Na pewno Kacper nie będzie jedynakiem, bo tę kwestię ustaliliśmy już bardzo, bardzo dawno temu i tego cały czas się trzymamy...
Tylko po prostu troszkę nam się to odwlecze w czasie..
Ale co się odwlecze to nie uciecze...
24 czerwca na przeciwko mojego sklepu otwierają Bierdonkę, więc może i utarg się zwiększy, więc i sklep będzie dawał więcej kasy...
Rozwiniemy się, ustabilizujemy, a potem będziemy rozmnażać się jak króliczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i plan dobry....:-D
Nic na siłę, a decyzje przyjdą w odpowiednim czasie.
Fajno, że stabilizuje się u ciebie :tak: cieszę się***

No i plan dobry....:-D
Nic na siłę, a decyzje przyjdą w odpowiednim czasie.
Fajno, że stabilizuje się u ciebie :tak: cieszę się***

Plan może i dobry, tylko teraz trzeba go realizować :-D:-D:-D

Do stabilizacji jeszcze dłuuga i trudna droga, ale nareszcie widzę światełko w tunelu...
A co najważniejsze dla mnie...
Darecki wreszcie też ma nadzieję na lepsze jutro, bo bardzo się o niego bałam

Plan może i dobry, tylko teraz trzeba go realizować :-D:-D:-D

Do stabilizacji jeszcze dłuuga i trudna droga, ale nareszcie widzę światełko w tunelu...
A co najważniejsze dla mnie...
Darecki wreszcie też ma nadzieję na lepsze jutro, bo bardzo się o niego bałam

Bardziej miałam na myśli stabilizacje psychiczną...:-D;-)
A plan sam się zrealizuje nawet nie zdążyć spostrzec kiedy....zobaczysz...:-)

Ja też o niej myślałam...
Bałam się o niego...
Bardzo...
On już nie miał ochoty na nic...
zupełnie...
Bałam się, że popadnie w depresję...

Kochana ja widze znaczna poprawę w Twoim nastawieniu, więc smiem twierdzić, że stabilizacja psychiczna jest :-D:-D:-D;-)
A Darecki wiesz....wiesz jak to chłopy...cierpią a nie powiedzą, musiał przetrawić wszystko, teraz zajęty jest myśleniem o nowej posadce i egzaminach, więc już odciążony od myślenia nad problemami...ma zajęcie to najważniejsze...razem dacie radę...i wszystko wróci na właściwy tor i będzie tak, jak powinno :tak:

Kochana ja widze znaczna poprawę w Twoim nastawieniu, więc smiem twierdzić, że stabilizacja psychiczna jest :-D:-D:-D;-)
A Darecki wiesz....wiesz jak to chłopy...cierpią a nie powiedzą, musiał przetrawić wszystko, teraz zajęty jest myśleniem o nowej posadce i egzaminach, więc już odciążony od myślenia nad problemami...ma zajęcie to najważniejsze...razem dacie radę...i wszystko wróci na właściwy tor i będzie tak, jak powinno :tak:

U mnie stabilizacja jest...
Chyba potrzebowałam takiego mini-wstrząsu, by co nieco do mnie dotarło...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry