V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Ale się uśmiałam...
o rany

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Szukam pomysłu na ubranie na wesele i normalnie już od zmysłów odchodzę....
:-(

cos pomogę zaraz...;-)prawie 220 osóbMałe czy duże wesele, bo wiesz trza odpowiednio ubiór dostosowaćcos pomogę zaraz...;-)

prawie 220 osób![]()

dałam dwie propozycje, jak najbardziej pasują, no chyba że chcesz coś bardziej wystrzałowego to zaraz cosik wkleję 

Np.
select CZARNA 40 42 odcinana w pasie klasyczna (1078306905) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
+
jasne dodatki do tego
Ja mam tą, polecam...
SU-62 SATYNOWA KLASYCZNA MALA CZARNA TUBA S/36 (1066196369) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

O matyldo....to ktos poszalałdałam dwie propozycje, jak najbardziej pasują, no chyba że chcesz coś bardziej wystrzałowego to zaraz cosik wkleję
![]()
śliczna..
tylko ja mam obiekcje...
bo jak przy moich szaleństwach mi syski wyskoczą, to dopiero będzie jazda![]()

to podobno jest i tak okrojone...
to ja sobie wyobrażam, co by było, gdyby nie okroili :zdziwiony:

To se schowasz
lekka przesada uważam, no ale...nie moja broszka
ELEGANCKI FIOLETOWY KOMBINEZON ROZM.34/36 (1068031610) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Szałowa sukienka w stylu retro KOLORY na miarę (1082145698) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
*New Look -PIĘKNA FIOLET broszka tulip retro 42 (1077560954) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
15 KOLORÓW I ROZMIARY!!! TUTAJ L MALINA (1080830307) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy