reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anastazja teoretycznie tak ale ja jutro lub pojutrze będę miała apogeum dni płodnych. Wczoraj jeszcze myślałam, że i tak nici z tego, bo jakoś nie mogliśmy z M dojść do ładu i raczej daleko nam było do łóżkowych ekscesów. Niby nie kłóciliśmy się ale powietrze było gęste i czekało na wybuch. Takie iskrzenie o pierdoły. No ale M dzisiaj przyniósł mi różyczki, tak ni z gruszki, ni z pietruszki, więc chyba chce topór zakopać i jest szansa na boboseksy :)

ale to miłe jak tak z zaskoczenia się dostaje, takie kwiatki się długo pamięta. Mój lub wychodzi z założenia że jak będzie mi codziennie przynosił to straci to swój urok, a tak jak przyniesie od święta to będę pamiętała:-D:-D:-D Ja myślę że coś Wam z tego wyjdzie , szkoda że mi się płodne skończyły to bym Ci wysłała kilka :-D:-D:-D:-D

Ja podobnie jak Magda miałam chyba wszystkie badania przeprowadzane i wszystko ok!To siedzi w główce kochane :tak:Już nie mówiąc o tym że w kościele zawsze stoje z tyłu bo ... bo mam uczucie że zemdleje no nic taka psychiczna ze mnie troszku . Wyobrażcie sobie komunia syna , wchodzimy do kościoła , oczywiście trzeba było do przodu , stoje i mówie do mojego że musze wyjśc bo mi słabo bo to bo tamto i tak pół mszy. Jak po komunie szłam nie pamiętam:tak:. Koniec mszy i Anusia jak nowo narodzona no bo wiedziałam że już jest po.Duże centrum handlowe , ja w środku i prosze faceta żeby do mnie mówił bo ja żle sie czuje, on do mnie,,ale co pani jest? ja ,,chyba zemdleje,,. I tak bym mogła Wam opisywać i opisywać.Jeszcze nigdy nie zemdlałam jak do tej pory więc psychol jak cza ze mnie. Natomiast wiem że jest to choroba która może zniszczyć życie , rodzine , prace. I dlatego mówie jej ,,,WYNOCHA,,Anastazja ja podczas rezonansu zrobiłam cyrk na kólkach i lekarz mnie wyrzucił, na ulicy doszłam że w sumie mogłam tam zostać ale już sie nie wróciłam , zapłaciłam drugi raz i wytrwałam, bo sie da i tyle.

Ja jestem ciężki przypadek, musieliby mnie uśpić, albo maks 10 min bym wytrzymała, wiem bo na solarium kiedyś poszłam , dobrze że 6 min kupiłam ale pod koniec już zaczynałam widzieć gwiazdki przed oczami:-):-):-) Dlatego nie chodzę na solarium a opalam się na balkonie :-D:-D:-D

Anastazja no mój mnie zbyt często nie rozpieszcza, ale zdarza mu się :) Dzisiaj go chyba dopadnę, zdaje mi się. Wczoraj padł bidunia ale wczoraj byśmy jeszcze nic nie zmajstrowali, więc mi w to graj :)

Witajcie kochane

Madzia trzymaj siei nie poddawaj nerwicy!
Ewelinko słońce Ty moje to już 37 tydzień leci! To cudownie! Będzie wszystko ok, zobaczysz. Buziam, ściskam tylko nie za mocno :)
Danula to ty żyjesz?
Anastazja wypad rowerowy był jak ta lala. Zrobiliśmy 45 km. Nie powiem, co mnie do dzisiaj jeszcze boli. Nogi prawie mi odpadły ale dałam radę :)
Pozdrowionka dla wszystkich.

Zjola jak widać jeszcze żyje marnie bo marnie ale żyje ;-)

Witam co u ciebie? :)
Anulko mnie zawsze łapie po jakiś stresowych wydarzeniach, a ostatnio miałam ich sporo. Objawy standardowe czyli kłopoty z oddychaniem, kołatanie serca, zawroty głowy i stany lękowe. Kilka lat temu brałam leki psychotropowe między innymi Lexapro, tym razem trzymam się z dala od nich i biorę leki łagodzące objawy czyli propranolol i aspargin na kołatanie serca i o dziwo lek ten również działa na mnie uspokajająco. W ciąży miałam jeden atak i też mam nadzieję że nie był on przyczyną straty fasolki.
A ty jak się czujesz? często cię łapie?
Dziękuję za miłe słowa i ciesze się że się odezwałyście, mam nadzieję że problemy jak najszybciej się skończą i wszystkie będziemy mogły się cieszyć latem i piękna pogodą. Ja niestety nie mogę zrobić sobie wolnego, mam teraz gorący okres w pracy no i praca mi pomaga. Z nerwicą nie mogę siedzieć bezczynie w domu bo to jeszcze potęguje moje objawy.
Buuuziam was wszystkie gorąco :***

U nas nie miną nie tylko szybko ale mam wrażenie, że jeszcze bardziej się pogłębiają. S znowu bez pracy czeka na operacje, nie wiadomo kiedy będzie mógł szukać czegoś nowego, ja umowa do czerwca co potem też nie wiadomo... długi się nie zmniejszają tylko są coraz większe nie ma z czego spłacać bo wiecznie coś wyskakuje... czekam na pismo kiedy komornik zastuka do drzwi...szlak mnie trafia bo myślałam, że jak ja też mam robotę coś podgonimy ze spłatami a tu masz ja mam pracę S znowu nie ma i jesteśmy w takiej sytuacji jak wcześniej...szkoda gadać..
Mam nadzieje kochana, że Twoja nerwica minie jak najszybciej, buziam :**

Ja wole jak S od czasu do czasu mi kwiatki przynosi z zaskoczenia wtedy mają dla mnie większą wartość jak noszone często.
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie i buziam :**

Danusiu trzymam kciuki, żeby Wam się wszystko poukładało &&&. Trzeba mieć nadzieję, że zły los się odwróci. Ja już nie raz pokonywałam mega dołki i nie raz z nich wychodziłam. Wy też wyjdziecie, nie ma innej opcji!!! Buziam i ściskam.

Witajcie kochane

Zjola jak widać jeszcze żyje marnie bo marnie ale żyje ;-)

U nas nie miną nie tylko szybko ale mam wrażenie, że jeszcze bardziej się pogłębiają. S znowu bez pracy czeka na operacje, nie wiadomo kiedy będzie mógł szukać czegoś nowego, ja umowa do czerwca co potem też nie wiadomo... długi się nie zmniejszają tylko są coraz większe nie ma z czego spłacać bo wiecznie coś wyskakuje... czekam na pismo kiedy komornik zastuka do drzwi...szlak mnie trafia bo myślałam, że jak ja też mam robotę coś podgonimy ze spłatami a tu masz ja mam pracę S znowu nie ma i jesteśmy w takiej sytuacji jak wcześniej...szkoda gadać..
Mam nadzieje kochana, że Twoja nerwica minie jak najszybciej, buziam :**

Ja wole jak S od czasu do czasu mi kwiatki przynosi z zaskoczenia wtedy mają dla mnie większą wartość jak noszone często.
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie i buziam :**
Danuś kochanie musisz wierzyć że ciężki okres w waszym życiu minie i tego wam serdecznie życzę:)))
Jak czuje się S? trzymam kcoiuki aby szybko wrócił do zdrowia :)
Buuuuziam cię gorąco.

A ja nie pamiętam kiedy ostatnio dostałam kwiaty, nie licząć tych od taty na dzień kobiet :p
Pozdrawiam was kobitki wszystkie bez wyjątków :)))

Madziu a co z brunetem i blondynem? Oni nie dają kwiatków? A to głuptasy, nie wiedzą, że taka bzdurka najbardziej działa na kobiety ;)
Pozdrowionka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry