reklama

Odskocznia;))))

Ewelinko a nie mówiłam, że to się dobrze skończy? Miłoszek śliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buziam Was mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja tak pieprzyłam, jak ja to będe pisała a tu psikus neta nie miałam aż do dzisiaj! Odezwę się pewnie dopiero w poniedziałek, bo jutro mój M wyprawia urodzinki a w niedzielę pracuje i to wyjazdowo, ufffffffffff.

Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku!

reklama
Danusiu mam już plastik :)))) trzymam kciuki byście sobie jak najszybciej wszystko poukładali:))))
Brunet nie był w moim typie, nie mogłam go dłużej zwodzić i już się nie spotykamy.
Co do blondyna to nadal jest ale tracę nadzieję że kiedyś jeszcze ułożę sobie zycie :////
EWELINKO gratuluję, Miłosz jest uroczy :)))))))))))))))

No to moja droga jak masz plastik to teraz na śląsk dawaj pamiętasz naszą umowę???:-) kawa czeka ;-)

cieszę się, ze Ewelinka w domu z Miłoszem i wszystko oki, mam nadzieje, że za niedługo Ewelinka zajrzy i napisze co u nich słychać :)
Danusiu, a co u ciebie, bo ja już dawno tu nie zaglądałam :)

Madzia głowa do góry, ułożysz sobie życie, tylko daj sobie czas. Cmokaski

Rudzia jak tam dzieciaki?? I co u ciebie??

Zjola co u ciebie?? ja nadal trzymam kciuki :)

wszystkie was pozdrawiam bez wyjątku :)

Ilonko jesteś kochana!
U mnie po staremu. Czekam teraz na werdykt, czy coś przeskrobaliśmy w tym miesiącu, czy nie. Ja mam nadzieję, że w końcu te kciuki coś przyniosą. A dzisiaj śniła mi się papuga. Co to może oznaczać?

Buziaki

Hop hop dziewuchy?

Danula - co tam u Was? Dzięki za wieści o Ewelinie.
Ewelina - cieszcie i korzystajcie to ważne chwile.
Anastazja - jak tam ruch w interesie?

Melduję się że żyję , i mam się tak średnio, tzn. początek miesiąca był rewelka, a teraz znowu taki przestój :-( Niby sezon już się zaczął a tu cisza, nie wiem co na to poradzić. Ale jestem nadal dobrej myśli :tak:
zjola - kciuki &&&&& i nie znikaj już na tak długo :-)

reklama
Witajcie kochane

Hop hop dziewuchy?
Danula - co tam u Was? Dzięki za wieści o Ewelinie.
Ewelina - cieszcie i korzystajcie to ważne chwile.
Anastazja - jak tam ruch w interesie?

Co u nas? Bez zmian czyli kłopot goni kłopot...to już powoli norma u nas...

cieszę się, ze Ewelinka w domu z Miłoszem i wszystko oki, mam nadzieje, że za niedługo Ewelinka zajrzy i napisze co u nich słychać :)
Danusiu, a co u ciebie, bo ja już dawno tu nie zaglądałam :)

Madzia głowa do góry, ułożysz sobie życie, tylko daj sobie czas. Cmokaski

Rudzia jak tam dzieciaki?? I co u ciebie??

Zjola co u ciebie?? ja nadal trzymam kciuki :)

wszystkie was pozdrawiam bez wyjątku :)

No witam Cię :) to prawda dawno nie zaglądałaś ale ciesze się, że jesteś... jestem w szoku jak pędzi Twój suwaczek...ja ciągle trzymam kciuki za Ciebie :) buziaki

Melduję się że żyję , i mam się tak średnio, tzn. początek miesiąca był rewelka, a teraz znowu taki przestój :-( Niby sezon już się zaczął a tu cisza, nie wiem co na to poradzić. Ale jestem nadal dobrej myśli :tak:
zjola - kciuki &&&&& i nie znikaj już na tak długo :-)

Będzie dobrze ja zaciskam &&&

Gdzie się znowu podziewacie kobiety??

Echh już nikt nie pamięta o tym wątku niestety....

Miłego dnia ściskam :**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry