Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam dobrego pediatrę z krwi i kości w Stęszewie. Odbiera telefony w środku nocy. Osobiście nie musiałam jeszcze z niego korzystać, ale koleżanki korzystały i wydzwaniały po nocach do niego.GATTO a właśnie,że nie,nic już nie mamy poukładaneKtoś mi podmienił dziecko
Od dwóch tyg jest mega marudą i płaczką,ma swoje godziny gdzie nie idzie z nią wytrzymać,ani łóżeczko,ani spacer,ani noszenie...sama nie wie czego chce.W przyszłym tyg ma szczepienia i po nich znajdę dobrego pediatrę-oczywiście prywatnie,bo inaczej to ciężko tak po poradniach latać
Prawda. Emka rozpisz o jakich godzinach dajesz i ile ml je?Emka nie na zadanie niestetymleko modyfikowane potrzebuje wiecej czasu na strawienie sie, wiec jak dajesz Ninie co godzine, to jasne, ze ma problemy brzuszkowe, dajesz jej nowe mleko do jeszcze niestrawionego starego. Dobrze by bylo, gdyby wytrzymala choc 2,5 godziny, a najlepiej 3.
Może pić często, ale jeść nie, oszukasz ją wodą bez problemu.gatto jestem sama na siebie zła,ale co zrobić jak ma się w położnej czy walniętej pediatrze takie wsparcie i takich bzdur Cię uczą??!!Ja pierd...własnemu dziecku szkodziłam tyle czasu,a myślałam,ze przez upały tak mało ale czesto jeTeraz czeka mnie mega walka,ona bedzie wyć i ja zanim się przestawi.
![]()

cała się trzęsę i nie mogę uwierzyć
jestem mega szczęśliwa:-) pozdrawiam was kochane :*:*:*:*:**:*:*:**:
.nie było tematu.W końcu się przełamałamEmy wsadzilas suwaczki![]()

Gratuluję serdecznie. Bardzo ładnie. Typowo według statystyk. najczęściej zachodzi się po pierwszej dawce leków, później już idzie mozolniej. Moja pierwsza stymulacja z blizniakami tez zaskoczylam w pierwszym albo drugim cyklu. z kolejnymi dziecmi było juz trudniej.kochane a propos dobrych wieści to najpierw informuję was bo większość starej paczki przebywa tu :-):-):-)
DZISIAJ ROBIŁAM TEST WYSZEDŁ POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cała się trzęsę i nie mogę uwierzyć
jestem mega szczęśliwa:-) pozdrawiam was kochane :*:*:*:*:**:*:*:**: