reklama

Odskocznia;))))

Mnie też FB ani NK nie wciągnęły ...
Zjola , fajnie że oderwałas trochę myśli... buzka
Karola , Milan już lepiej , Fenistil chyba działa , bo skóra super. Ciekawe co lekarz powie po tej kuracji , czy juz zostanie dobrze , ćzy wróci jak odstawimy lek...

reklama
GATTO a właśnie,że nie,nic już nie mamy poukładane:(Ktoś mi podmienił dziecko:(Od dwóch tyg jest mega marudą i płaczką,ma swoje godziny gdzie nie idzie z nią wytrzymać,ani łóżeczko,ani spacer,ani noszenie...sama nie wie czego chce.W przyszłym tyg ma szczepienia i po nich znajdę dobrego pediatrę-oczywiście prywatnie,bo inaczej to ciężko tak po poradniach latać
Mam dobrego pediatrę z krwi i kości w Stęszewie. Odbiera telefony w środku nocy. Osobiście nie musiałam jeszcze z niego korzystać, ale koleżanki korzystały i wydzwaniały po nocach do niego.

Emka nie na zadanie niestety:( mleko modyfikowane potrzebuje wiecej czasu na strawienie sie, wiec jak dajesz Ninie co godzine, to jasne, ze ma problemy brzuszkowe, dajesz jej nowe mleko do jeszcze niestrawionego starego. Dobrze by bylo, gdyby wytrzymala choc 2,5 godziny, a najlepiej 3.
Prawda. Emka rozpisz o jakich godzinach dajesz i ile ml je?

gatto jestem sama na siebie zła,ale co zrobić jak ma się w położnej czy walniętej pediatrze takie wsparcie i takich bzdur Cię uczą??!!Ja pierd...własnemu dziecku szkodziłam tyle czasu,a myślałam,ze przez upały tak mało ale czesto je:(Teraz czeka mnie mega walka,ona bedzie wyć i ja zanim się przestawi.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Może pić często, ale jeść nie, oszukasz ją wodą bez problemu.

Emy - witaj na polskiej ziemi.
Zjola - przykro mi ...

Helol babki :)
Zgadzam sie z Emy, no chyba, ze ktos sie baaaaaaaaaardzo z kims innym zaprzyjaznil ;-)

U nas 38°C w dzien i noc, klima chodzi na okraglo. Zdechnac mozna i zasmierdziec sie w tempie ekspresowym, a potem tylko beda sie pasc na tym trupku komary tygrysie...brrrrrr.... :tak:

Emy wsadzilas suwaczki :happy:

Czarna mam nadzieje, ze masc pomoze i dziadostwo Milankowi nie wroci :tak:

kochane a propos dobrych wieści to najpierw informuję was bo większość starej paczki przebywa tu :-):-):-)

DZISIAJ ROBIŁAM TEST WYSZEDŁ POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D cała się trzęsę i nie mogę uwierzyć :-D jestem mega szczęśliwa:-) pozdrawiam was kochane :*:*:*:*:**:*:*:**:

Angel aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzien dobry.

fb tak tylko zaproponowałam...:sorry:.nie było tematu.

angel gratuluje.jedak wysoka tempka o czyms swiadczyła.czarna Ala fenistil dostaje od 2msc życia.ja daje jej normalnie na łyzeczke 2x5kropli,bo do mleka nie dodaje gdyz nie zawsze wypije cała butle wiec nie dostanie calej dawki leku.polecam takze latopic-dodaje sie do mleka gdyz jest to prebiotyk.jak bedziecie u alergologa badz pediatry mozesz podpytac jesli chcesz.

reklama
Emy wsadzilas suwaczki :happy:
W końcu się przełamałam:baffled:

kochane a propos dobrych wieści to najpierw informuję was bo większość starej paczki przebywa tu :-):-):-)

DZISIAJ ROBIŁAM TEST WYSZEDŁ POZYTYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D cała się trzęsę i nie mogę uwierzyć :-D jestem mega szczęśliwa:-) pozdrawiam was kochane :*:*:*:*:**:*:*:**:
Gratuluję serdecznie. Bardzo ładnie. Typowo według statystyk. najczęściej zachodzi się po pierwszej dawce leków, później już idzie mozolniej. Moja pierwsza stymulacja z blizniakami tez zaskoczylam w pierwszym albo drugim cyklu. z kolejnymi dziecmi było juz trudniej.
Trzymam kciuki, niech fasoleczka rosnie zdrowo :-)

Buziaki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry