Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wszystko zalezy jak zaleczyla sie blizna po ostatniej cc (ta w srodku), ile czasu uplynelo od ostatniej ciazy. Znam osoby, ktore po pierwszej cc mialy drugi/trzeci porod naturalny. To wszystko zalezy i raczej dowiadujesz sie o tym, bedac juz w nastepnej ciazy, czy masz wskazania do cc czy do sn. Generalnie nie musi tak bycDziewczyny a powiedzcie orientujecie się może czy jak pierwsza ciąża zakończyła się cesarką to kiedyś druga też tak musi się zakończyć? Jak przedstawiają się szanse na normalny poród? JAk na razie pytam z ciekawości...ale taka wiedza kiedyś się przyda![]()

Mówi się rok od cięcia do poczęcia. A wszystko zależy tak jak wyżej napisano, trzeba sprawdzić jak zrosła się blizna na macicy. Ja np. urodziłam Weronikę SN, a Adriannę miałam CC. Miałam ładnie zagojoną bliznę i można było SN rodzić. Niemniej jednak bezpośrednio po porodzie, a przed szyciem miałam namacalnie sprawdzone czy z blizną jest wszystko ok i było, nic nie pękło.Dziewczyny a powiedzcie orientujecie się może czy jak pierwsza ciąża zakończyła się cesarką to kiedyś druga też tak musi się zakończyć? Jak przedstawiają się szanse na normalny poród? JAk na razie pytam z ciekawości...ale taka wiedza kiedyś się przyda![]()
Tym razem ananasek bez imieniaEmy bardzo sie ciesze, ze wszystko ok, teraz pozostalo nic innego jak czekac. Jestem pewna, ze bedzie wszystko dobrzeWyraliscie juz imie dla tego ananasa??:-):-)
. Niby mamy kilka wybranych ale nic nam nie mówi, tak, to jest to!
połączyli mi konta
jeszzcze chwila i odzyskam swój stary nik
Liliana dziękuję