Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak jej taki zostanie to na łeb dostane
A tak to ciagle się uśmiecha jak ktoś się z nią bawi.Emy mam pytanie o te drgawki...piszesz, że pojawiają się po obudzeniu? a czy w momencie zasypiania nie zdarza się drganie całego ciałka? Pytam dlatego, że my z Wiki mieliśmy podobne przygody. Wiki zasypiając zaczynał cały drżeć, ale nie tracił przy tym przytomności, drżało całe ciałko poza główką. Okazało się, że to niedojrzały układ nerwowy. Trwało to do 4m-ca życia i przeszło. Pamiętam ten strach kiedy te drgania się pojawiały... współczuję i mam nadzieję że to nic groźnego. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
same glupotyA co robiłaś? Bo ja próbuję i na razie właśnie tak odrobinkę mi się udało, tylko ze mną.
bije ja poduszka, gryze w nogi i rece, tarmosze a ona sie chichra. uwielbia tez kosi kosi lapci w wersji rock 
hahhahahha. Po prostu robie z siebie pajaca;-)

Jak czasami ktoś ze znajomych,jeszcze bezdzietnych patrzy co my z małą wyprawiamy to za łeb się chwyta,patrzy jak na jakiś po*******eńców