Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wklejam też tu bo nie wiem gdzie częściej zaglądasz
Pleni mam do Ciebie pytanie. Bo Ty taka obeznana jesteś. Oliwka bardzo wcześnie głużyła ale martwi mnie że nie gaworzy. Nie mówi mama, tata, baba. Czasami jak płacze to woła meme. I czasmi wymsknie się jej NIE. Tak samo nie lubi siedzieć. Wstaje sama do siadu, utrzymuje się bez problemu. Ale jak zauważy że nie leży to od razu się pręży i ląduje na plecach. Nie wstaje sama w łóżeczku jak inne dzieci lutóweczek. Martwie się czy wszystko w porządku...
Do tego chyba jest uczulona na żółtko. Dostała 2x i za każdym razem ją przeczyściło dzisiaj jadę po wyniki kupki na obecność krwi utajonej. Ciekawa jestem co wyjdzie.

Co jeszcze u Niej rzadko się zdarza. Będę też dzwonić na kons u neurologa, ale ta Pani powiedziała, że jest zdrowa. Ale skonsultować trzeba. Współczuję, musiałaś najeść się strachu. Słyszałam i czytałam o tym raku, że umiejscawia się w oku lub brzuchu. ALe dobrze, że to nie to. Cieszę się bardzo.
Tak, jeśli odgina główkę to tyłu to ma to samo co moja. I w tym przypadku tak jak mi powiedziała tamta Pani nie można za bardzo nosić tak przodem do siebie bo to ją pobudza. Mnie jest ciężko się przestawić bo też ją tak noszę, ale jeśli już muszę to trzymam jej głowę żeby nie odginała. Ale staram się ją nosić tyłem, choć ręce mi odpadają.
wiecie dziewczyny coś czuję że będzie drugi synek
;-) najważniejsze aby było zdrowe dla mnie płeć naprawdę nie ma znaczenia
przesyłam wam kochane zdjęcie mego skarbusia z profilu