Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
byłyśmy dzisiaj z Oliwką u pediatry. Ma mega katar i zaczerwienione gardło. dostalyśmy inhalacje w w razie uporczywego kaszlu, bądź goraczki mamy się zgłosić po antybiotyk. Wróciłyśmy do nutramigenu. Dr powiedziala że do roku nie może jeść żadnych przetworów mlecznych ani jajek bo też ją uczulają. Dostała już porcję jedzenia z jedną miarką nutra. Boję się że nie będzie go chciala jeść. Trzymajcie za nas kciuki!

to mnie najbardziej przeraża, że nie będę wiedziała jak pomóc mojemu dzieciątku jak będzie cierpiał w chorobie 

ciesze sie, ze u was wszystko dobrze, ze maly sie dobrze rozwija....na pewno wszystko bedzie dobrze i trzeba kompletowac wyprawke.
Ja już też zaczęłam włączać myślenie, by poobserwować Małą pod tym kątem. Ostatnio miałam etap dpm jak moja Mała nie robi tego co inne dzieci w jej wieku lub co ja myślałam
Takie myślenie jest straszne, wiem, wstyd człowiekowi, ale jak wygonić ten strach?
PS. A co w oczkach było by nie tak?
I doszłam do wniosku że czas z tym skończyć.
;-)
;-)