Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emka: Jak blisko patrzyłaś?
Nasze intensywne oględziny dna oka z fotki
Dobra dziewczynki spadam spac,raczej drzemac,bo mała niedługo się obudzi...a obiecałam sobie,ze położę się wcześniej...zawsze to samo,a póxniej rano po kilku pobudkach nie wiem gdzie jestem.gatto nie pisz o objawach bo ja i Prija bedziemy się ich doszukiwac bankowo,właśnie przed chwilą obejrzałam kilka fotek małej z bliska i wlepiałam gały w te jej oczka czy wszystko jest ok...no to chyba schiza każdej matki..co się o czymś dowie,przeczyta to swoje już w głowie przemysli
Dziewczyny a te śpiworki to macie z rękawkami czy na naramkach?Bo ja mam fajny na naramkach,ale wtedy w co małą ubierać,zeby w rączki też jej ciepło było?Welurkowy ciepły śpioch starczy?
Odebrałam wiekszość badań-są w normie wszystkie,fakt,że morfologia na najniższym pułapie ale i tak w normie...W takim razie nic nie muszę zmieniać-nadal dzień rozpoczęty od mocnej kawy (wcześniej nie byłam od tej używki uzależniona),w ciągu dnia kolejne i cola dla odmiany,dużo słodkiego dla energii..tak sobie właśnie funkcjonuje..normalnie dupa już by mi urosła a tu nic,dupka jak 5gr,spodnie bez odpinania ściągam. Na włosy kupie maseczkę Henna Wax,ta co po chemioterapii nawet używają,troche zabawy z nią jest,ale się zmobilizuje i tyle...