Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Dzisiaj aż na nia nakrzyczałam że nie je :'( zobaczymy co z krwi wyjdzie. Jutro zawiozę mocz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...a kochana jak byś coś przed nia położyła,tak bliżej niej to może będzie rączuchny ciut wyciągać????

...tylko,żę ona już jest w takim wieku,że lubi mi na złość poprostu robić...mówię do niej,że czegoś nie wolno,a ta zgaga patrzy się na mnie,uśmicha się cwaniacko i robi to czego akurat jej zabraniam...szlag człowieka trafić może,a poźniej załuję...taka jest chyba prawdziwa matka...targają nami skrajne emocje od rozpaczy,złości do wielkiej miłości do tych małych podluchów:-)

Jedyny problem o jakim czytałam z tym mlekiem to to,że był czas gdzie nie szło go dostać,nawet straszono,że przestano je produkowac,więc rodzice podnieśli alarm i niby produkcje wznowili,podwoili i idzie go dostać wszędzie.