Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2 tygodnie temu w niedziele coś mi wyskoczyło w szyi że nie mogłam wstać z łóżka tak bolało. Tydzień temu wymiotowałam a w tą niedzielę miałam biegunkę! I to tylko 1 dzień i przechodzi...

podobno w Norwegii maja super socjal i pracy jest po dziurki w nosie...no tylko ten klimat..
siedziec siedze, bo tylek gdzies musi se odpoczac, ale tez juz sie wycwanil i nie chce w niewygodzie rosnac
w kazdym razie w kazda sobote jezdzimy i szukamy.
Jest i zjola , ewelina , a magdalena gdzie i anula ????
no weź staruszko
żarcik oczywiście, Ty sie trzymasz lepiej od nas wszystkich razem wziętych - bez obrazy dla innych
Motocykl schowany czy jeszcze nie czas?;-) ja swój sprzęcik rowerowy do następnego lata schowałam 
tylko Ja mam wytłumaczenie
jestem z natury leniwa 
aczkolwiek jak jest piękna pogoda jak dziś ( ktoś tu się żalił że pogoda dzisiaj piżamowa, zapraszam do Krk - 20 stopni i piękne słońce mamy
) to mam power'a na sprzątanie, także odkurzone - przez męża - on nie miał powera ale musiał
, podłogi pozmywane :-) no i myślę co by tu jeszcze zrobić 

.
A ja nadal go widzę, jako tego maciupkiego (no może z tym maciupkim to mnie poniosło...kloc 4020g) brzdąca, który budzi się tylko na jedzonko co 3h i którego nie słychać w domu, bo cały czas spokojnie śpi
znaczy juz wyszlo ok 10 to slonce hihi, wiec z pidzamy trzeba bylo wyskakiwac
;-)