Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, tak na serio to te jelitowki sa mega wyczerpujace ..
anulka , ja dzis biegałamjak mały zasnął , to pobiegłam do sklepu po mielone na spagetti dla dziewczyn (całe 4 minuty)
W przyszłym roku będę się przeprowadzać do większego mieszkania , po moich rodzicach . Wczoraj rozmawiałam z mamą , wychodzi na to że nie bedzie co zrobic z ich meblami i całą resztą , najchętniej by mi to wszystko zostawiła .... a ja mam swoje i wcale nie chce. trzeba pomysleć co z tym zrobić , sprzedać używane ... nie wiem czy by się sprzedało za grosze.
ale cieszę się ogromnie , z tej przeprowadzki , bo nareszcie bedę mieć swój kąt , od 5 lat jestem na walizkach...
szafa narożna , lat temu 6 za 800 pln - poszła za 300 pln :-)
pytanie mojego męża, czy karmienie nie popsuło Wam cycków? 

a wiec dziewczyny mam problemik nie wiem czy tutaj moge pisac czy jest jakis inny temat odrebny na temat antykoncepcji?? 3 miechy temu zalozylam se spirale niehormonalna wszystko jest ok wiadomo @ jest dluzsza i obfita ale byla regolarna co 27 dni jak w zegarku przylazila a teraz kurcze jakis poslizg mam i @ brak 30 dzien a tutaj nic i zadnych objawow zeby sie miala pokazac
wiem ze ona moze jeszcze skakac itd i sie regulowac ale jakies schizy mnie juz powoli dopadaja. Czy stosuje ktoras z was spiralke i jak to u was wyglada z tymi @?? Sa regolarne??