reklama

Odskocznia;))))

dziewczynki mam wiadomosc od KOBIETKI22 nap mi na fb,ze jest na przepustce ze szpitala,niedługo wróci do domu....nic wiecej.poprosiłam ja o odzew jak tylko bedzie mogła.

reklama
Witaj z powrotem Anetka:tak:

Gratulacje dla Kobietki!! Witaj Wiktorku!!:tak:

A Martusionek to gdzie sie podziewa? juz chyba z rok jej tu nie bylo, no nie wspominajac o innych:baffled:

Ja wrocilam z urlopu w Polandii, suuuper bylo, mloda sie wyszalala, a ja powiedzmy, ze odpoczelam hihi. Jeszcze caly przyszly tydzien jestem w domu, a pozniej znow na roboty trza isc. Ale nie ma co sie martwic na zapas, poki co jeszcze mam wolneeee :tak:
Pozdrawiam wszystkie fajne baby:tak:i przesylam buziole dla jeszcze fajniejszych dzieciakow:-D:tak:cmok! cmok!

yyyy ADMIN nie ma emotki buziakowej....

Witajcie kochane.
Ło matko,aż tyle mnie nie było??? A tu tyle zmian!!!
Jaś i Wiktorek już na świecie... Gratulacje dla mam!!!!
karola widzę,że mąż znowu zmienił pracę,super
kobietko mam nadzieję,że już lepiej u ciebie
czarna zmiana mieszkania fajna sprawa,to tak jakby się zaczynało od nowa
gatto ja też miałam gości z Włoch,tyle,że z Sycylii
pleni twój długo wyczekiwany cud ma już ponad rok?
emka przykro mi,że z m nadal idzie na noże... ech...

Wszystkie dziewczyny,które pominęłam przepraszam i pozdrawiam gorąco

Ja ostatnio cały czas mam wrazenie,że doba nie ma już 24 godz... Już nie pracuję w domu,dojeżdżam na budowę ponad godz w jedną stronę,jak przyjdzie czas odbioru robót to po prostu tonę w papierach. Do tego po skonczeniu remontów w domu przyszedł czas na podwórko,od dawna marzy mi się piękny kwiatowy ogród wokół domu,więc jak mam chwilkę zaglądam również na forum ogrodnicze.
Mój szczeniaczek już dawno zmienił się w dużego dokucznika,dla niego też nie mam tyle czasu ile bym chciała. Jak porobimy trochę porządków w ogrodzie to dom stoi odłogiem i vice versa:no: Ostatnio próbuję się przestawić na myślenie,ze życie jest za krótkie,żeby spędzić go ze ścierką w dłoni.
Ale dzisiaj po prostu musiałam do was zajrzeć:tak:,a teraz spadam,bo pranie to już aż woła do mnie z piwnicy:-D Dobrze,ze mam dużo ciuchów,bo już od dawna musiałabym latać z gołym tyłkiem:-D

Buziole dla wszystkich!!!!!!!!

PS. za co te żarówy??

Anty buziaki!!! Ciesze sie,ze u Ciebie jest ok:) szczeniaczek?tzn?pewnie juz wielki jak dog;)
Prace masz faktycznie wyczerpujaca,mam nadzieje,ze na relaks tez masz czas. Odzywaj sie czesciej.

reklama
emka na szczęście jest z tych raczej średnich psów,ale łobuziak dokucza za trzech dużych:cool2: A olać się go nie da,bo sam domaga się uwagi:-D A co u ciebie? Swojego kudłacza jeszcze nie ukatrupiłaś?:-D Ostatnio pamiętam,że byłaś mocno wnerwiona na niego;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry