reklama

Odskocznia;))))

Anty ja tego mojego mam ochote codziennie ostro w dupe kopnac,bardzo utrudnia mi,nam zycie. Syfi,klaczy,atakuje ludzi,non stop szczeka.. mala ciagle go gania i tlucze,armagedon w domu;)

reklama
Hello!
Co tam slychac nowego?
U nas juz jesien na calego.Zimno,wieje,pada.Norma.
Jezdzimy teraz we 3ke w gory:) Odzyly dawne czasy,kiedy smiagalismy z M.po gorach.Teraz z Mala smigamy,nie wszedzie sie da z nia wejsc,bo jednak jest mala jeszcze.Czasem da sie troche isc z wozkiem.Cudownie jest w gorach,zwlaszcza gdy kwitna wrzosy.
W Polsce jeszcze nie bylam choc mialam w planach krotki wyjazd latem.

Bywa tu jeszcze ktos? Dziewczyny litosci! Nie zal Wam znajomosci tutaj zawartych? Odezwijcie sie co u Was!

Anulka,Zjola,Gatto,Bett,Anty,Aniolkowa,Martusionek i cala reszta uciekinierek?!
Emy,Anastazja?
Teskno za Wami wszystkimi!

Emka - no pewnie że żal i tęskno, ale ja jakoś nie potrafię z powrotem wciągnąć w odskocznię :zawstydzona/y:, ale spróbuję... co u mnie - mąż nadal ten sam, córka ta sama, praca też ta sama. nadal staram się połączyć pracę na kilku etatach - najwięcej tych etatów mam w domu bo zawodowo jeden. córuchna rośnie, gada coraz więcej i bawi nas swoimi tekstami każdego dnia. w tak zwanych wolnych chwilach latam po blogach kulinarnych i testuję różne nowości - nie zawsze jest zjadliwe to co robię ale próbuję dalej:-p

a co tam u Ciebie? jak mąż/córka/psisko? co robisz w "wolnym" czasie?

Bett ale mi radosc sprawilas:) Po takiej tu pustce i zniknieciu dziewczyn juz chyba nikt nie potrafi sie tu na nowo wkrecic,szkoda:(
Ciesze sie,ze u Was wszystko dobrze. Cholerka na bb wchodze tylko z tel i nie pokazuje mi tu suwakow-ile mala juz ma? Do zlobka chodzi,tak? I jak jej tam idzie? Swoje juz wychorowala?
Kurde tych tzw.wolnych chwil Ci zazdroszcze,ale moze jeszcze dojde do wprawy i bede bardziej rozgarnieta przy malej. Poki co zaladowac przy niej zmywarke to wyczyn-wlazi do srodka,wrzuca tam jakies klamoty,wyciaga to co wloze..ze sprzataniem podobnie,w trakcie odkurzania wyciaga mi kabel z gniazdka..poprasowane pranie rozrzuca.
Co jeszcze...;) maz niestety ten sam,pies *******niety tez. Z mala siedze w domu,testujemy finanse,czy tak ujedziemy czy nie,najwyzej poszukam pracy,bo jakby nie bylo teskno mi do niej,ale z drugiej strony jak pomysle o odcieciu pepowiny i zostawieniu malej na tyle h to wyc mi sie chce. Kawal cholery z niej,czesto doprowadza mnie do szalu ale i tak jest miloscia mojego zycia i jak juz idzie spac to jej wszystko wybaczam;)
A w wolnym czasie-piore,gotuje,sprzatam,robie zakupy;)taki los;)
Buziaki dla Was

hej babolce!

Ja jakos stracilam wene do bb ogolnie :-( jakos nie mam o czym pisac...ciagle kupy i wylazace zeby juz sie znudzily generalnie, a na glupoty nie mam sil:-D w sensie jestem zmeczona nadmiarem obowiazkow i caly szal glupot mi wyparowal z lepetyny:-)

Emka czemu niestety ten sam maz? juz nie narzekaj na niego...chlop moze sie jeszcze nie przyzwyczail :-D:-D daj mu szanse :-p:-D

Bett ty to masz zdrowie dziewczyno, ze masz wolne chwile na gotowanie:szok: u mnie na tapecie tylko pasta i rosol na zmiane:-D:-D

Buziakuje :-):tak:

I Gatto jest:) kiedy przywieziesz mi Cristi do wytulenia???
Co do meza...temat rzeka,szkoda moich nerwow.
Wrocilas na caly etat? Babcia daje rade z mała? Kurde zaglodzisz eMa na tym rosole ;)
Ja znowu troche przytylam,mam takie skoki,glubie 3kg w te i we wte a juz opona wielka i spodnie obcisle.
Buziaki dla calej rodzinki!

Gatto no nie wwierze...Ty nie masz sily na glupoty, daj spokoj:-D Szczerze mi lepiej wychodzi zagladanie i podczytywanie niz pisanie:zawstydzona/y:
No to moze napisze co u mnie...hmmmm stara bida, dom maz i praca ta sama, samochod i rower tez:-DAaaaaa nie jest, jest cos nowego!!!!! Mam kilka nowych zmarszczek:-D:-D:-Di siwych wlosow;-)

Pozdrawiam Laski moze jednak uda sie ruszyc watek:sorry2::sorry2:

reklama
I Elka sie znalazla:) jak sie czujesz? U mnie leb siwy jak u starej baby,skora przesuszona,bo czasu brak dla siebie..gdzie te czasy wylegiwania sie w wannie z olejkami..balsamowanie,maseczki na twarzy..piekny pedicure i manicure..zapuszczczona stara ropa jestem hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry