reklama

Odskocznia;))))

reklama
Prezes napisał:
przypominam skladki raz w miesiacu:-):-):-):-):-):-)
uuufff to jaś dam radę :)

Karola - trzymam kciuki!!!
Magda- to bojowy ten Twój mężczyzna :-D -będzie Cię strzegł
Daa - a co zakupiłaś?? też się przejdę w przyszłym tygodniu - bo spodnie jakieś za ciasne się zrobiły choljerka chyba w "za gorącej wodzie" wyprałam :zawstydzona/y: i teraz mi guziczek nie chce się zapiąć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ehh na kaawkę się chyba spóźniłam - ale jak macie obiadek to nie odmówię, tak zmęczyłt nie te jazdy,że nic nie przygotowałam.. Chyba nie będzie ze mnie kierowcy

Witajcie weekendowo

Gabrysia uświadom mnie...robisz prawo jazdy????

Kasia Ty też robisz prawko?? Czy już coś mi się myli??:sorry2:
heh dopiero doczytalam -
tak tak robię :) w końcu dojrzałam do tej decyzji....
dziś miałam drugą jazdę.Serce w gardle, musiałam jeździć po ulicach.Wjechałam na zakręcie na chodnik, szarpało samochodem aż w końcu zgasł.(po raz kolejny) :szok::-D

Witajcie kochane

Witam was kochane:zawstydzona/y:
Jestem załamana, otóż przedwczoraj mój chłopak wyszedł późnym wieczorem do sklepu i jeszcze nie wrócił, nie spałam całą noc, odchodzę od zmysłów co sie stało:zawstydzona/y: siostra nie chciała mnie denerwować i powiedziała mi dopiero wczoraj wieczorem, obdzwoniła wszystkie szpitale ale na szczęście go tam nie ma. Najgorsza jest bezzilnośc bo nic nie mogę zrobić będąc w Polsce. Jego telefon jest poza zasiegiem sieci. Normalnie zaraz zwariuję:szok:

Tutaj to ja zawału mało nie dostałam jak to czytałam!!!!! kurcze nie rób tego więcej ;-)

witam się z rana :-) ale naprodukowałyście :szok::szok::szok::baffled::-)
dzięki Kochana :tak:
no autko było chwilę czyste ale już troszkę się pobrudziło...ehhh no cóż począc :-p:-D kurcze no pochwalę się że po raz pierwszy w życiu napompowałam sama koła w autku....normlanie dumna jestem z siebie że :szok: hehe :-D
a to kiecka... nie na mnie bo koszmarnie dzisiaj wyglądam ale obiecuję że na sobie też pokaże Wam jak wygląda :tak::tak: i buciki :tak:

Trzymam kciuki Danusi za interes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jasne :-D
gabrysiaa kawka czeka w termosie :-)
czesc Iza :-)

Nie no kochana kiecka pięna a buty...podziwiam ja bym na nich stać nie umiała a co dopiero chodzić :-D:-D:-D:-D
Jestem z Ciebie dumna teraz jesteś prawdziwym kierowcą ;-):-)

Kochane ja mam usg o 16.45 a powiem wam szczerze ze od wczoraj kolo 18.00 przestałam wogóle plamic biore leki i leze plackiem bardzo sie boje ale wierze w moje dzieciatkon ze wytrwa

Trzymam kciuki &&& i czekam na wieści ale na pewno będą one dobre czuje to ;-)

juz wszystko wiem, zaczepili go w sklepie jacyś małolaci i chcieli pieniędzy, mój chlopak oczywiście nie dał im więc wywiązała się bójka, najpierw wszystkich zawieniono na komendę gdzie trwały wyjaśnienia a potem do szpitala opatrzyć rany:-) na dodatek padła mu komórka, dzięki Bogu nic poważnego mu nie dolega oprócz kilku siniaków:-) ale przezyłam horror:-p panikara ze mnie straszna:szok::-D
Jak przestałas plamic to bardzo dobrze:-) teraz już wszystko będzie ok, zobaczysz, trzymam kciuki za wizytę, daj znac po, buuuziaczki;-)

I tak to włąsnie jest wyjdzie ktoś z domu i nie wiadomo co się może wydarzyć. A panikara nie jesteś każdy tak zareaguje ja też tak mam. Pamiętam jak mieszkaliśmy w Tychach ja do roboty mój jak miał jeszcze swoje auto gdzieś jechał. Miał dać znać jak będzie w domu całe 8 godzin cisza, nie odbierał telefonu, nie odpisywał na sms odchodziłam od zmysłów pewna na 100%, że coś się musiało stać złego. A okazało się, że wcześniej jechał moim autem i telefon został w kieszeni na drzwiach w moim samochodzie, a że pojechałam nim do roboty nie miał jak mi dać znać. Myślałam, że go zabije za te moje nerwy :-)

heh dopiero doczytalam -
tak tak robię :) w końcu dojrzałam do tej decyzji....
dziś miałam drugą jazdę.Serce w gardle, musiałam jeździć po ulicach.Wjechałam na zakręcie na chodnik, szarpało samochodem aż w końcu zgasł.(po raz kolejny) :szok::-D

Eeeee to spokojnie będzie dobry z Ciebie kierowca ;-)

Bluzkę, pasek, torebkę, sweterek :-D:-D
A wszystko za 20 zł :-):-):cool2::cool2:

To ja też poprosze taki zestaw w takiej cene ;-)

A ja dziś wyniki odebrałam i szok :szok: mam cholesterol za wysoki ja kobieta młoda :szok: teraz widać, że się starzeje. Leków pół reklamówki nie musze jeść o jak je wezme żołądek zapełniony :-D:-D:-D:-D:-D

Wogóle dziś czuje się marnie głowa boli i takie tam chyba ciśnienie pada....echhh

Rudzia prezes a Ty co się opier-papier???? Gdzie jakiś meldunek z rana czy cuś??

Witam was dziewczynki jak tu tak czytam jak wszystkie czekavcie na nowinki to płaczę ze szczescia ze was tu mam :-):-) juz piszę jak tylko weszłam to od razu płakałam ale jak usłyszałam serduszko to wyłam jak bóbr pan doktor który robił usg złapał mnie za noge i powiedział że wszystko jest dobrze i że mam się nie denerwować . Wszystko jest w porządku dzidziuś ma 3,7mm a serduszko bjie 118 razy na minutę. Dziękuje wam za modlitwy jak tam czekałam na swoją kolejkę to tak się yrzęsłam ze strachu że masakra.teraz musze leżeć i odpoczywać. A moja pani doktor jak zwykle zrobiła z siebie idiotkę ale szkoda gadać. W poniedziałek jedziemy z mężęm do lux-medu wykupujemy pakiet za 1500zł taki zdrowotny i tam jest ekstra babka która jest ginekologiem i będę miała wszystkie badania zrobione od razu bez proszenia sie nikogo o nic.
Dziękuję wam za wszystko dziewczynki dzidzia jest większa o 1 dzień niż liczyć od dnia miesiączki.

Witam was dziewczynki jak tu tak czytam jak wszystkie czekavcie na nowinki to płaczę ze szczescia ze was tu mam :-):-) juz piszę jak tylko weszłam to od razu płakałam ale jak usłyszałam serduszko to wyłam jak bóbr pan doktor który robił usg złapał mnie za noge i powiedział że wszystko jest dobrze i że mam się nie denerwować . Wszystko jest w porządku dzidziuś ma 3,7mm a serduszko bjie 118 razy na minutę. Dziękuje wam za modlitwy jak tam czekałam na swoją kolejkę to tak się yrzęsłam ze strachu że masakra.teraz musze leżeć i odpoczywać. A moja pani doktor jak zwykle zrobiła z siebie idiotkę ale szkoda gadać. W poniedziałek jedziemy z mężęm do lux-medu wykupujemy pakiet za 1500zł taki zdrowotny i tam jest ekstra babka która jest ginekologiem i będę miała wszystkie badania zrobione od razu bez proszenia sie nikogo o nic.
Dziękuję wam za wszystko dziewczynki dzidzia jest większa o 1 dzień niż liczyć od dnia miesiączki.

Karola wspaniałe wieści ale ja wiedziałam, że takie będą :-)
Kochana dobrze robisz z tą ginekolog, dawno to miałaś zrobić :-)
Ale się cieszę odpoczywaj teraz koniecznie i pogłaszcz brzusio od e-cioci ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry