Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uuufff to jaś dam radęprzypominam skladki raz w miesiacu:-):-):-):-):-):-)
-będzie Cię strzegł
i teraz mi guziczek nie chce się zapiąć

heh dopiero doczytalam -Witajcie weekendowo
Gabrysia uświadom mnie...robisz prawo jazdy????
Kasia Ty też robisz prawko?? Czy już coś mi się myli??![]()

Daa - a co zakupiłaś?? też się przejdę w przyszłym tygodniu - bo spodnie jakieś za ciasne się zrobiły choljerka chyba w "za gorącej wodzie" wyprałami teraz mi guziczek nie chce się zapiąć
![]()

Witam was kochane
Jestem załamana, otóż przedwczoraj mój chłopak wyszedł późnym wieczorem do sklepu i jeszcze nie wrócił, nie spałam całą noc, odchodzę od zmysłów co sie stałosiostra nie chciała mnie denerwować i powiedziała mi dopiero wczoraj wieczorem, obdzwoniła wszystkie szpitale ale na szczęście go tam nie ma. Najgorsza jest bezzilnośc bo nic nie mogę zrobić będąc w Polsce. Jego telefon jest poza zasiegiem sieci. Normalnie zaraz zwariuję
![]()
witam się z rana :-) ale naprodukowałyście:-)
dzięki Kochana
no autko było chwilę czyste ale już troszkę się pobrudziło...ehhh no cóż począckurcze no pochwalę się że po raz pierwszy w życiu napompowałam sama koła w autku....normlanie dumna jestem z siebie że
hehe
![]()
a to kiecka... nie na mnie bo koszmarnie dzisiaj wyglądam ale obiecuję że na sobie też pokaże Wam jak wyglądai buciki
Trzymam kciuki Danusi za interes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
jasne
gabrysiaa kawka czeka w termosie :-)
czesc Iza :-)

Kochane ja mam usg o 16.45 a powiem wam szczerze ze od wczoraj kolo 18.00 przestałam wogóle plamic biore leki i leze plackiem bardzo sie boje ale wierze w moje dzieciatkon ze wytrwa
juz wszystko wiem, zaczepili go w sklepie jacyś małolaci i chcieli pieniędzy, mój chlopak oczywiście nie dał im więc wywiązała się bójka, najpierw wszystkich zawieniono na komendę gdzie trwały wyjaśnienia a potem do szpitala opatrzyć rany:-) na dodatek padła mu komórka, dzięki Bogu nic poważnego mu nie dolega oprócz kilku siniaków:-) ale przezyłam horrorpanikara ze mnie straszna
Jak przestałas plamic to bardzo dobrze:-) teraz już wszystko będzie ok, zobaczysz, trzymam kciuki za wizytę, daj znac po, buuuziaczki;-)
heh dopiero doczytalam -
tak tak robięw końcu dojrzałam do tej decyzji....
dziś miałam drugą jazdę.Serce w gardle, musiałam jeździć po ulicach.Wjechałam na zakręcie na chodnik, szarpało samochodem aż w końcu zgasł.(po raz kolejny)![]()
Bluzkę, pasek, torebkę, sweterek
A wszystko za 20 zł :-):-)![]()
mam cholesterol za wysoki ja kobieta młoda
teraz widać, że się starzeje. Leków pół reklamówki nie musze jeść o jak je wezme żołądek zapełniony 

Witam was dziewczynki jak tu tak czytam jak wszystkie czekavcie na nowinki to płaczę ze szczescia ze was tu mam :-):-) juz piszę jak tylko weszłam to od razu płakałam ale jak usłyszałam serduszko to wyłam jak bóbr pan doktor który robił usg złapał mnie za noge i powiedział że wszystko jest dobrze i że mam się nie denerwować . Wszystko jest w porządku dzidziuś ma 3,7mm a serduszko bjie 118 razy na minutę. Dziękuje wam za modlitwy jak tam czekałam na swoją kolejkę to tak się yrzęsłam ze strachu że masakra.teraz musze leżeć i odpoczywać. A moja pani doktor jak zwykle zrobiła z siebie idiotkę ale szkoda gadać. W poniedziałek jedziemy z mężęm do lux-medu wykupujemy pakiet za 1500zł taki zdrowotny i tam jest ekstra babka która jest ginekologiem i będę miała wszystkie badania zrobione od razu bez proszenia sie nikogo o nic.
Dziękuję wam za wszystko dziewczynki dzidzia jest większa o 1 dzień niż liczyć od dnia miesiączki.
hej dziewczyny mam nadzieje że Karola się nie pogniewa ale takie wiesci warto roznosić
SERDUSZKO BIJE
Karola odezwie sie jak wróci