Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witamy w klubie:-)Prezes napisał:
uuufff to jaś dam radę
Karola - trzymam kciuki!!!
Magda- to bojowy ten Twój mężczyzna-będzie Cię strzegł
Daa - a co zakupiłaś?? też się przejdę w przyszłym tygodniu - bo spodnie jakieś za ciasne się zrobiły choljerka chyba w "za gorącej wodzie" wyprałami teraz mi guziczek nie chce się zapiąć
Ehh na kaawkę się chyba spóźniłam - ale jak macie obiadek to nie odmówię, tak zmęczyłt nie te jazdy,że nic nie przygotowałam.. Chyba nie będzie ze mnie kierowcy
A co do mojego M to zawsze był wyrywny

myslałam że na stare lata mu przejdzie ale widzę że nic z tego
a ja nadal dojrzewam do tej decyzji, boje się ze będę za kierownicą babą z dowcipówheh dopiero doczytalam -
tak tak robięw końcu dojrzałam do tej decyzji....
dziś miałam drugą jazdę.Serce w gardle, musiałam jeździć po ulicach.Wjechałam na zakręcie na chodnik, szarpało samochodem aż w końcu zgasł.(po raz kolejny)![]()

chętnie Cię zabiorę ze sobą na zakupy, podziwiam:-)Bluzkę, pasek, torebkę, sweterek
A wszystko za 20 zł :-):-)![]()
Danusiu dobrze że humorek Ci dopisuje:-) a leki obniżą cholesterol:-)A ja dziś wyniki odebrałam i szokmam cholesterol za wysoki ja kobieta młoda
teraz widać, że się starzeje. Leków pół reklamówki nie musze jeść o jak je wezme żołądek zapełniony
Wogóle dziś czuje się marnie głowa boli i takie tam chyba ciśnienie pada....echhh
Rudzia prezes a Ty co się opier-papier???? Gdzie jakiś meldunek z rana czy cuś??
Nie chciałam cię wystarszyć, ale byłam w takim stresie że nie spałam całą noc i teraz marzę tylko aby sie wykąpac i wskoczyć do łóżeczka

Właśnie a gdzie Pani Prezes? Dopiero objęła stanowisko a już urlop bierze

Karolciu super wieści:-)hej dziewczyny mam nadzieje że Karola się nie pogniewa ale takie wiesci warto roznosić
SERDUSZKO BIJE
Karola odezwie sie jak wróci
i teraz mi guziczek nie chce się zapiąć
normalnie "N" jak nic za dzisiaj