reklama

Odskocznia;))))

Prezes napisał:

uuufff to jaś dam radę :)

Karola - trzymam kciuki!!!
Magda- to bojowy ten Twój mężczyzna :-D -będzie Cię strzegł
Daa - a co zakupiłaś?? też się przejdę w przyszłym tygodniu - bo spodnie jakieś za ciasne się zrobiły choljerka chyba w "za gorącej wodzie" wyprałam :zawstydzona/y: i teraz mi guziczek nie chce się zapiąć:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ehh na kaawkę się chyba spóźniłam - ale jak macie obiadek to nie odmówię, tak zmęczyłt nie te jazdy,że nic nie przygotowałam.. Chyba nie będzie ze mnie kierowcy
Witamy w klubie:-)
A co do mojego M to zawsze był wyrywny:-D:-D:-D myslałam że na stare lata mu przejdzie ale widzę że nic z tego:baffled:

heh dopiero doczytalam -
tak tak robię :) w końcu dojrzałam do tej decyzji....
dziś miałam drugą jazdę.Serce w gardle, musiałam jeździć po ulicach.Wjechałam na zakręcie na chodnik, szarpało samochodem aż w końcu zgasł.(po raz kolejny) :szok::-D
a ja nadal dojrzewam do tej decyzji, boje się ze będę za kierownicą babą z dowcipów:szok::-p

Bluzkę, pasek, torebkę, sweterek :-D:-D
A wszystko za 20 zł :-):-):cool2::cool2:
chętnie Cię zabiorę ze sobą na zakupy, podziwiam:-)

A ja dziś wyniki odebrałam i szok :szok: mam cholesterol za wysoki ja kobieta młoda :szok: teraz widać, że się starzeje. Leków pół reklamówki nie musze jeść o jak je wezme żołądek zapełniony :-D:-D:-D:-D:-D

Wogóle dziś czuje się marnie głowa boli i takie tam chyba ciśnienie pada....echhh

Rudzia prezes a Ty co się opier-papier???? Gdzie jakiś meldunek z rana czy cuś??
Danusiu dobrze że humorek Ci dopisuje:-) a leki obniżą cholesterol:-)
Nie chciałam cię wystarszyć, ale byłam w takim stresie że nie spałam całą noc i teraz marzę tylko aby sie wykąpac i wskoczyć do łóżeczka:tak:
Właśnie a gdzie Pani Prezes? Dopiero objęła stanowisko a już urlop bierze:szok::-D

hej dziewczyny mam nadzieje że Karola się nie pogniewa ale takie wiesci warto roznosić
SERDUSZKO BIJE
Karola odezwie sie jak wróci
Karolciu super wieści:-)

reklama
Witam was dziewczynki jak tu tak czytam jak wszystkie czekavcie na nowinki to płaczę ze szczescia ze was tu mam :-):-) juz piszę jak tylko weszłam to od razu płakałam ale jak usłyszałam serduszko to wyłam jak bóbr pan doktor który robił usg złapał mnie za noge i powiedział że wszystko jest dobrze i że mam się nie denerwować . Wszystko jest w porządku dzidziuś ma 3,7mm a serduszko bjie 118 razy na minutę. Dziękuje wam za modlitwy jak tam czekałam na swoją kolejkę to tak się yrzęsłam ze strachu że masakra.teraz musze leżeć i odpoczywać. A moja pani doktor jak zwykle zrobiła z siebie idiotkę ale szkoda gadać. W poniedziałek jedziemy z mężęm do lux-medu wykupujemy pakiet za 1500zł taki zdrowotny i tam jest ekstra babka która jest ginekologiem i będę miała wszystkie badania zrobione od razu bez proszenia sie nikogo o nic.
Dziękuję wam za wszystko dziewczynki dzidzia jest większa o 1 dzień niż liczyć od dnia miesiączki.
Karolciu od tego jesteśmy:-) 118 razy na minutę? ma serduszko ja dzwon:-):-D wiedziałam że będzie dobrze, ale tfu tfu nadal nie zapeszam;-) odpoczywaj i dbaj o siebie kochana:-)

Witamy w klubie:-)
A co do mojego M to zawsze był wyrywny:-D:-D:-D myslałam że na stare lata mu przejdzie ale widzę że nic z tego:baffled:
a ja nadal dojrzewam do tej decyzji, boje się ze będę za kierownicą babą z dowcipów:szok::-p
chętnie Cię zabiorę ze sobą na zakupy, podziwiam:-)
Danusiu dobrze że humorek Ci dopisuje:-) a leki obniżą cholesterol:-)
Nie chciałam cię wystarszyć, ale byłam w takim stresie że nie spałam całą noc i teraz marzę tylko aby sie wykąpac i wskoczyć do łóżeczka:tak:
Właśnie a gdzie Pani Prezes? Dopiero objęła stanowisko a już urlop bierze:szok::-D
Karolciu super wieści:-)

Kochana to leć odsypiać tę noc nie dziwie się, że miałaś nerwy ja mam podobnie panikuje bardzo szybko ale to chyba znaczy, że kochamy Tych swoich mężczyzn ;-)

No właśnie Rudzia co to za urlopik nawet telefonu o niego nie było i prosze :no: normalnie "N" jak nic za dzisiaj :-p:-D

Danulka skarbie cio tam u ciebie???????????

A u mnie leczenie w pełni zaczynam robić badania bo mam nadzieje we wrzesniu na genetykę no i liczę na staranka w grudniu ;-)
Siedzę sobie w domku :tak:
No przezesowej brak ale pewnie wpadnie póżniej albo jutro na pewno :tak: bo jak nie to normalnie nie wiem co to będzie :-D:-D

Ostatnia edycja:
Kochana to leć odsypiać tę noc nie dziwie się, że miałaś nerwy ja mam podobnie panikuje bardzo szybko ale to chyba znaczy, że kochamy Tych swoich mężczyzn ;-)

No właśnie Rudzia co to za urlopik nawet telefonu o niego nie było i prosze :no: normalnie "N" jak nic za dzisiaj :-p:-D
Juz jestem w piżamce:-) myję ząbki i do łóżeczka:-)
Oj Nagana bedzie jak sie patrzy:-p

reklama
a u mnie leczenie w pełni zaczynam robić badania bo mam nadzieje we wrzesniu na genetykę no i liczę na staranka w grudniu ;-)
siedzę sobie w domku :tak:
No przezesowej brak ale pewnie wpadnie póżniej albo jutro na pewno :tak: Bo jak nie to normalnie nie wiem co to będzie :-d:-d
dobrze danulka że badania pełną parą i bierz się za staranka:-):-)
madziu kolorowych :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry