reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Odstawianie od cyca czyli jak przesypiać nocki

Emmila wielkie gratulacje!!!
(Dziś Piotruś przespał 13h - do tego też dojdziecie :tak:)

Szopka ja bym nie narzekała ;-) Cycolenie dopiero co skończone, a od razu wszystko wróciło do "normy", tyle że obwisłej :baffled:

reklama
Emmila cuuudowne wieści!!! Kolejny dowód na to że jednak da się pospać.
Gratulacje wytrwałości dla całej waszej rodzinki. Oby nic się już Krzysiowi nie odmieniło i było już tylko dobrze.

Ja z nocnego karmienia nie rezygnuję, gdyż mój niejadek tylko w nocy ładnie wypija całą butelkę mleka.

Szopka, ja właśnie wolałabym żeby mi piersi zostały takie ciążowe. Ale niestety:no: Poszły w zapomnienie i zostało coś jak "rodzynki":-(

dzięki dziewczyny!
oczywiście coby nie było tak cudownie to właśnie przeżyłam atak histerii i skonczyło się na cycu łapczywie pożeranym :baffled:
ale jak się uspokoił, odłożyłam co łóżeczka i poszedł dalej w kime

chyba skubany sie wywiedział ze tak pieje z zachwytu na bb to mi teraz pokazał ;-)

Esia 13 godzin
k010.gif
to to możliwe jest???

Jolka może Maksiowi kolejne ząbki wychodzą że odmawia jedzenia?
Emmila myslę zę doświadczysz nawet szybciej ;-).

Ja już prawie 3 miesiące nie karmię a piersi zbyt wiele to nie zmalały, tak bym chciała żeby zjechały choć o jeden rozmiar czyli do D.

Jednak stwierdzam, ze moje dziecko jest "inne":baffled:
Nie zdarzył się cud przespanych 13h :no:
Max do 9 godzin bez pobudek, ale to się bardzo rzadko zdarza. Przeważnie budzi się chociaż raz.
Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że on o 5 już jest wyspany.
p020.gif

Masakra jakaś.
No i oczywiście kończy się na tym, że biorę go do naszego wyrka, bo panicz lezy i się drze. Daje cyca w pysk i pól godziny z głowy. Przynajmniej sobie poleżę z zamkniętymi oczami. Potem go sadzam i daję zabawki - ale panicz sam sie nie pobawi i za chwile dalej beczy.
Do kogo z reklamacją?:dry:

reklama
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Za 2 tygodnie mamy wesele (1 z 5 w tym roku zresztą) tak więc małego odstawimy do dziadków, trochę poszalejemy a potem będziemy spać bo bóluuuuu. :-p
Zyję tą nadzieją od jakiegoś czasu.

Do góry