Hopeless
Fanka BB :)
Cześć, potrzebuję Waszych rad odnośnie odstawienia butelki ze smoczkiem. Mm nadal mogę mu robić, ale wolałabym, żeby powoli zaczynał pić z bidonu lub kubka. Syn ma 1.5 roku, obecnie przechodzi ponowną adaptację w żłobku (przerwa 1.5 miesiąca trochę zaszkodziła), więc wolę to zrobić za kilka tygodni. Jednak nie wiem jak się za to zabrać.
Syn pije mm z butelki na noc, ale zasypia wtulony we mnie, a nie przy butli. W nocy pije raz mm, próbowałam rozcieńczać lub podawać wodę, ale zeszłam jedynie do 180 ml wody i 4 miarek mm.
Skoro na noc i tak zasypia wtulony we mnie to próbować podawać mu mleko w kubku lub bidonie przed kąpielą? A co z nocą, skoro on pije na leżąco?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Syn pije mm z butelki na noc, ale zasypia wtulony we mnie, a nie przy butli. W nocy pije raz mm, próbowałam rozcieńczać lub podawać wodę, ale zeszłam jedynie do 180 ml wody i 4 miarek mm.
Skoro na noc i tak zasypia wtulony we mnie to próbować podawać mu mleko w kubku lub bidonie przed kąpielą? A co z nocą, skoro on pije na leżąco?
Z góry dzięki za odpowiedzi.