To dodaj koncentratu a gwarantuje ze bedziesz mogla odciac obieja robie z sama cebulka (duuuuuuuuuuuzo cebulki). i za jedna porcje dalabym sobie reke odciac![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dodaj koncentratu a gwarantuje ze bedziesz mogla odciac obieja robie z sama cebulka (duuuuuuuuuuuzo cebulki). i za jedna porcje dalabym sobie reke odciac![]()
O TAK!!!Ja też uwielbiam dużoooo cebulki (zresztą z całej tej wątróbki to ja cebulkę lubię najbardziej)
Smazysz te watrobke jak zwykle, z cebula ale bez soli ( co by nie stwardniala ale pewnie to wiesz) i pod koniec dodajesz koncentrat i przyprawy jak np slodka paryka, pieprz itp 5 minut, solisz i wuala:-)Ja też uwielbiam dużoooo cebulki (zresztą z całej tej wątróbki to ja cebulkę lubię najbardziej) ale z tym koncentratem muszę spróbować skoro tak Hrudzia zachwala.
Hruda to normalnie usmażyć wątróbkę cebulkę i dodać koncentrat i to wszystko????
O widzę że u Ciebie to ja bym się najadła też tak lubięO TAK!!!w sledziach to samo. wszyscy sie smija, ze robie cebule ze sledziami a nie sledzie z cebula
![]()
No a jak:-)...jak mleka zabraknie bedziemy karmic cebula, duuuuuzo cebuli;-)Iza , Nuśka ja TEŻ uwielbiam takie żarło. Kiedy robimy imprezę cebulową???
Jak miałam 15 lat to zajadałam cebulę jak jabkło i cytrynę też.
przepis na odpowiednim Wątku.
Tylko niech każda przyniesie odświeżaczNo a jak:-)...jak mleka zabraknie bedziemy karmic cebula, duuuuuzo cebuli;-)![]()