izabela352
Fanka BB :)
majandra- ales mnie tym pytaniem zaskoczyla! nawet zapomnialam co to takiego mleko modyfikowane
piotrus nie pije go od jakis 18-19 miesiecy (czyli przestal jak mial 13-14).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i co więcej powiem że ostatnio wyczytałam na necie, że jednak badanie naukowe w Ameryce wykazały, że dziecku po ukończeniu pierwszego roku zycia powinno się powoli zaczynać wprowadzać normalne mleko
ja moim mleka z kartonu nie przegotowuję tylko podgrzewam no chyba że gotuję kaszkę no to wtedy już gotuję
A, no widzisz, Maciuś nabiału nie jada, to daję mu więcej mleka.Majandra, malo, bo ja jej ograniczylam. stwierdzilam,ze przeciez nie jest to podstawa jej zywienia. czasem chlipnie mleka z kartonu, zje jogurt lub ser zolty, wiec wystarczy
Próbowałam już i kozie i sojowe i takie normalne, ale nie UHT i żadne mu nie podchodzi.Majndra ale możliwości w zakupie mleka nie kończą sietylko na UHT![]()