reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogłoszenia moderatorskie

Wybieramy moderatora

• elisabeth

Głosów: 24 68,6%
  • AbeJA

Głosów: 11 31,4%

• Wszystkich głosujących
    35
  • Ankieta zamknięta .
Kinguś może po prostu spróbuj wejść kiedy jesteś zalogowana na stronie, jeśli nie będziesz mogła to znaczy że musisz poczekać na zaproszenie... ;-)

A przy okazji:
Dziewczyny, ostatnio na naszym październikowym wątku pojawia się coraz więcej drobnych podwątków, które maksymalnie osiągają do 3 stron i ruch na nich wygasa, zanim założycie jakiś nowy podwątek to może zapytajcie na głównym czy jest taka potrzeba, albo napiszcie do Elizabeth, skoro już ją mamy, bo na niektóre tematy też przecież można pogadać na głównym, albo na PW, bo się tu robi niepotrzebny bałagan...
Dobrze w takim razie czekam, zobaczymy czy się dostanę;-)
A do wątków to masz rację jest ich tyle, że czasem nie zdążę wszystkiego przeczytać

reklama
Amelkowa dzieki, jak już będę tym modem oficjalnie to zamierzam napisać mini regulamin w którym własnie napisze coś o zakładaniu nowych watków...

A tu osoby z dostępem do grupy zamkniętej:
cyniczna
Amelkowa
Medeuska
boozqowa
Lansoletka
Sylvietta
martikka
LuizaPatrycja
J@god@
AbEjA
asienka_r
catedra
halsowa_panna
Kachurek
kasikz
kms
martynab
mayo
nutria
shenkoka
Wiola78

mam nadzieję, że nie zrobiłam błędu w Waszych nickach, jeśli tak to z góry przepraszam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Kinguś to są osoby, które do tej pory się zapisały do grupy, kiedy jeszcze nie była zamknięta, co tu pleciesz że nie dla Ciebie, babooooo:-p:-p
sama prosiłaś o listę kto na razie ma już dostęp :*

Kinguś bo po doopie ode mnie dostaniesz:tak:

Juz wcześniej pisałam, że będę wysyłac zaproszenia do kolejnych osób... spokojnie, teraz mam takie wariackie dni, że nie moge cały czas przy kompie siedzieć, mam nadzieje, że wieczorkiem jak mały pójdzie spać to nadrobie to i owo, także laseczki spokojnie, bo nerwy w ciązy nie wskazane... no... to mówiłam ja... ;-)

reklama
Do góry