reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogłoszenia moderatorskie

Wybieramy moderatora

• elisabeth

Głosów: 24 68,6%
  • AbeJA

Głosów: 11 31,4%

• Wszystkich głosujących
    35
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A przy okazji:
Dziewczyny, ostatnio na naszym październikowym wątku pojawia się coraz więcej drobnych podwątków, które maksymalnie osiągają do 3 stron i ruch na nich wygasa, zanim założycie jakiś nowy podwątek to może zapytajcie na głównym czy jest taka potrzeba, albo napiszcie do Elizabeth, skoro już ją mamy, bo na niektóre tematy też przecież można pogadać na głównym, albo na PW, bo się tu robi niepotrzebny bałagan...

widzę że chodzi o mój wątek który założyłam...chciałam go skasować teraz ale nie widzę takiej opcji więc jeśli ktos ma taką możliwość z modów to poproszę o jego skasowanie i po problemie....

Dziewczynki prosze Was, spokojnie...ja po prostu w tym momencie nie mam czasu... z drugiej strony o dostępie do grupy zamkniętej nie decyduję tylko ja, a wszystkie osoby, które już są w grupie. Na prawdę proszę Was o cieprpliwość.

czlowioek wyjazdza na tydzien a tu tyle zmian kobity nawet nie zaglosowalam...:zawstydzona/y:szkoda ale mam nadzije za szefowa pazdziernika 2009 bedzie godnie nas reprezentowac i ze tak powiem sprawowac pozadek:-) fajnie ze jest taka osoba bo przynajmniej jest jakas kontrola nad faktycznie watkami ktore nie maja polotu tak sie zdarza no nic gratuluje elisabeth;-)

Dzięki Jagoda, dopiero zajrzałam na forum... musze się połapac o co w tym chodzi he he i nie ukrywam, że licze w razie czego na Twoja pomoc:-)

Edit: co do listy, to przy najbliższej okazji ją zrobię, bo dziś (23:03) jestem ju7ż wyrąbana w kosmos... i głodna...

Edit: 20.07.09
Dziewczynki biorę się za listę, jeśłi kogoś na niej nie będzie, albo nie będa podane pełne dane, to piszcie do mnie na PW to uzupełnię... no i nie wiem czy od razu z całą listą się uporam.

Ostatnia edycja:
jako, że co raz więcej jest nas rozpakowanych to jak znajdziecie chwilkę to przyślijcie mi na PW dane do listy październikówek: datę porodu,
godzine porodu,
czy poród był sn czy cc,
Imię dziecka,
wagę i
wzrost...
będę uzupełniac naszą listę:-)

Dziewczynki i tak sobie pomyślałam, że moze pozmieniam tytuły niektórych wątków, żeby je dostosować do sytuacji:sorry:, np wątek "waga po ciąży" zmieniłam na "waga w ciąży i po ciąży, wracamy do formy"... jak myślicie?

reklama
Do góry