reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Witam wszystkich

Mam na sprzedaż kilka ubranek dla dziewczynki. Ciuszki są w rozmiarze od 0-3m
*bluzeczki
*spodnie dzinsowe
*komplecik bluzeczka+majteczki
*czapeczki + kapelusik
*skarpetki
*dresik Lonsdale
*komplet w czerwono biale paseczki. Cieplutki misiowaty :)

Wszystkie ciuszki są używane jednak w bardzo dobrym stanie. Cena 15 euro

Na sprzedaż także książka Język niemowląt 7euro

Mam jeszcze wanienkę. Oddam ją za darmo.

Załączniki

• DSCF4956.jpg
    DSCF4956.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF4980.jpg
    DSCF4980.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF4952.jpg
    DSCF4952.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF4970.jpg
    DSCF4970.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
hej, mam do sprzedania kilka nowych bluzek ciążowych. Pozostało mi kilka więc sprzedaję je po 10 lub 15 euro. Zainteresowane osoby proszę o maila to prześle pozostałe fotki bluzek. Mój mail to margit1@op.p
l6..jpg13..jpg2..jpgCzarna tunika wiązana  z  tyłu ( rozmiar XL  XXL ).jpg9..jpg19..jpg14..jpg18..jpg
pencil.png

Ostatnia edycja:
SPRZEDAM:
bodziak z zółwikiem, mothercare, 0-3miesiaca, 1e
spiochy, up to 3months, 2euro
czapeczki i buciki 3euro
bodziaki, new baby, 1.50euro
100_9417.jpg100_9411.jpg100_9433.jpg100_9428.jpg

sprzedam:
rampers granatowy z psiakiem, cherooke, newborn 1.50
spiochy w paseczki bialo-niebieskie, dunnes, 0-3miesiaca 1,50euro
spioszki biale , dunnes, 0-3miesiaca, 2euro
spioszki w paski i biale, biale new baby, w paski up to 1month, next, 2euro
spioszki granatowe(mothercare, 0-3m)spioszki i love dady (mothercare, tiny baby)spioszki w paseczki (mothercare, new baby) potworki (mothercare, tiny baby) 4euro

100_9398.jpg100_9403.jpg100_9387.jpg100_9405.jpg

hej dziewczyny,wiem ze to dziwne miejsce na ogloszenie ale mam do sprzedania english springer spaniela,suczka ma 8 tyg i jest odrobaczona,super dogaduje sie z dziecmi.do tego 2 worki jedzenia,miski ,zabawki.Musze ja sprzedac bo maly ma uczulenie

.Serce mi sie kraje ale moze znajdzie dobry dom.cena 70 euro. Pozdrawiam

Załączniki

• Obraz 024.jpg
    Obraz 024.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 82
SPRZEDAM:

- wózek Quinny Buzz 3 w kolorze strawberry + dodatki :tak:
- gondole Quinny w kolorze czerwonym
- fotelik samochodowy/ nosidelko Quinny Maxi Cosi Cabrio Fix w kolorze czerwono czarnym

wiecej info na priv

dla zainteresowanych zdjecia na maila:tak::tak::-):-)

przez kilka dni nie bede miec dostepu do internetu dlatego zainetesowanych zdjeciami prosze o cierpliwosc i wyrozumialosc:-):-)

Ciao!

Na sprzedaz NOWY zdalnie sterowany...hmm...samochodo-samolot bym powiedziala :) Jezdzi,lata, driftuje, skacze. - 10e:-)

Załączniki

• remote.jpg
    remote.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 56
sprzedam:
1. solarium marki philips- nie uzywane ,bez pudelka 20 e

2. Przyrzad do cwiczen brzuszkow ABrocket- 30 euro

3.Nowy podwojny wozek typu parasolka,nigdy nie uzywany.Kupilam ale spodobal mi sie inny ;-)) i kupilam kolejny.Wozek ma folie przeciwdeszczowa w komplecie. Cena 50 euro (wiecej zdjec na maila)

4.Dwa duze worki ciuszkow dla blizniaczek w wieku newborn,0-3. - cen 120 euro do malej negocjacji ZAKLEPANE

abrocketfoto1[1].jpgabrocket_foto23[1].jpg21rwRFAOt2L._SL500_AA300_[1].jpg

oddam :za dwie paczki pampersow worek ciuszkow dla chlopca newborn-,0-3

Ostatnia edycja:
reklama
Do sprzednia mam rowniez dwa bardzo dobrej jakosci fotele typu recliner,(oprocz podnozka rozkladaja sie do pozycji lezacej)oprocz tego sa obrotowe i bujane ;-) Fotele sa jak nowe,mechnizmy nawet jeszcze nie sa dobrze rozruszane.Praktycznie nie byly uzywane.Kolor czarny,skora.
cena 400 euro za dwa moze jeszcze do negocjacji .

P1050667.JPGP1050669.JPGP1050668.JPG

Ostatnia edycja:
Do góry