reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Aga Irlandia, jakby Ci sie nie przypomnialo, gdzie laktator zarezerwowalas, to ja tez mam na zbyciu:-) Avent, za 10e. I poduszke do karmienia, tez za 10e:-) Termos styropianowy NUK za 5e:-) Podgrzewacz do butelek GRATIS:tak::-)
I komplet za 15e:oslonka na lozeczko, kolderka i poszewka na podusie... dla dziewczynki:-D:-D:-D:-D:-D
Cholercia, znowu nie moge dodac zdjec, WTF:baffled::baffled::baffled: Ale jak cos, to na @ przesle:-)

reklama
oddam: puder płynny na ospę,gdyby się komuś wkrótce przydarzyła,z tym ze ważny do końca maja:sorry: Kupiłam w PL w kwietniu i nie spojrzałam ze taki krotki termin.A może one zawsze maja krotki..:confused:

aga irlandia jesli bys byla zainteresowana to i ja mam laktator i reczny (avent) i elektryczny (tomme tippee) oba urzyte raz, poduche rogala do karmienia tez Cena do dogadania:-):-)

jesli bylyby inne mamusie zainteresowane to rowniez zapraszam Info na priv:tak::-)

SPRZEDAM:
ciuszki w rozmiarach od new born do 80cm wzrostu : body, spiochy, pajace, spodenki, bluzeczki, koszulki Jest tego naprawde duzo Cena do uzgodnienia

Ostatnia edycja:
Lady Zgaga a dzieki za propozycje,ale ja chcialam laktator elektryczny,bo ten aventowski reczny mialam i niestety nie byl dla mnie dobry,bo jakos nie szlo mi sciaganie nim,szybciej bylo zwyczajnie reka sciagnac:-D
poduchy nie potrzebuje,podgrzewacza do butelek tez nie,pojemniek steropianowy mam po Mayce ,chyba ze 2 razy uzyty:zawstydzona/y:posciel do lozeczka tez mam uniwersalna zolta:-D
ja jak bede u Pauletty to tylko na chwilke ,odebrac co trza i glowy zawracac nie bede:-Dale moze jak macie ochote to mozemy sie razem spotkac w jednym miejscu:tak:

Aga ja nie mam laktatora:/ Może miałam go podrzucić jak będe ale nie paiętam od kogo chyba Martuśka...?

Dziewczyny mam do sprzedania grę tv (działająca na takiej samej zasadzie jak wii)

DSC_0900.JPGDSC_0895.JPGDSC_0898.JPG

Cana 20 e

reklama
Do góry