reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
SPRZEDAM zabaweczki ;-)
zabawki.jpg

Sprzedam siedzonko do karmienia, podwieszane do stolu. Funkcjonalne i wygodne. Bardzo krotko uzywane, czyste i w bardzo dobrym stanie. Uzywane bardzo krotko, tylko przez moja corke. Niestety nie pasuje nam stolu w nowym domu wiec zmuszona jestem sprzedac:baffled:
Cena 20€
Dla zainteresowanych foty na @

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny mam do sprzedania 3 pary bucików na dziewczynke : adidaski rozmiar 19 bialo rozowe, bluciki letnie ADAMS nowiutkie 6-9mc oraz buciki odkryte rozmiar 6-12mc. IMG_0275g.jpg Buciki tez nie zalozone ani razu...stan idealny. Adidaski zalozone pare razy ale w bardzo dobrym stanie. Chetne prosze o pisanie na prywatne lub email: margaritkaa21@wp.pl moge sprzedac kazda pare osobno lub wszystkie razem.

Ostatnia edycja:
Mam do sprzedania paystation2 z 2 padami i mniej wiecej 20grami(strzelanki,przygodowe,football,lego).Gra w pełni sprawna oczywiscie :)
I moja koleżanka ma na sprzedaż nowe komplety poscieli do łózeczka (z osłonkami bocznym,baldachimem).
Zdjęcia i szczegóły podam zainteresowanym :))) dziekuje za uwage hehe :)))

UAKTUALNIAM I PONAWIAM:-)

Sprzedam:

- duzy karton ubranek dla chlopca w rozm.3-6 mies. Ubranka czyste, zadbane w bardzo dobrym stanie. Wiekszosc markowa- NEXT, H&M, MOTHER CARE, GAP, ADAMS i inne :) Ponad 30 szt. Cena €30
- mate edukacyjna, €15
- poduszke do karmienia, €10
- siedzonko do kapieli od 6 mies, €10 SPRZEDANE
- duza wanienke z wkladka dla niemowlaka €10 SPRZEDANE
- komplet: oslonke na lozeczko z kolderka i poszewka na podusie (dla dziewczynki, w kolorze rozowym), €15
- nosidlo na brzuch Baby Bjorn, € 10
- torbe na rzeczy maluszka Penaten z doczepianym przewijakiem, €10 SPRZEDANA
- termoopakowanie na butelki, NUK, €5

Wszystkie rzeczy czyste, zadbane, w bardzo dobrym stanie!!! Wiekszosc uzywana tylko przez moje dzieci.

Za calosc taniej + GRATISY, duuuuuzo!!!!! :):):)

Jesli ktos jest zainteresowany, to przesle zdjecia na @- niestety cos sie u mnie poprzestawialo i nie moge dodac zadnego zdjecia:/:/:/
Ewentualnie zdjecia mozna zobaczyc w dziale ogloszen na stronie www.galway.pl Tam tez dodalam swoje ogloszenia i zalaczylam zdjecia;-)

Ostatnia edycja:
reklama
SPRZEDAM ZESTAW UBRANEK 18-24MC DLA DZIEWCZYNKI W TYM SWETEREK DUNNES STORES ROZOWY, BLUZA BORDOWA W KWIATUSZKI CIEPLUTKA, BLUZECZKA ELEGANCKA W KWIATUSZKI FIRMY GIRL2GLIRLS ORAZ DRESY ROZOWE CHEROKEE CENA ZESTAWU 7E. .
PO ZA TYM NA SPRZEDAŻ MAM ZESTAW BIŻUTERII ORIFLAME (WSZYSTKO NOWE)PLUS DODAJE DO TEGO ZESTAWU 3 POMADKI(NOWE) AMERYKANSKIEJ FIRMY T.C.W CENA DO UZGODNIENIA:)
KURTECZKA Z KAPTURKIEM FIRMY NEXT 0-3MC JAK NOWA ZAŁOZONA 1 RAZ PLUS SPODNIE OCIEPLANE 0-3MC NIE ZAŁOŻONE ANI RAZU.
ZESTAW KOSMETYKÓW T.C.W WSZYSTKO NOWE W SKŁAD ZESTAWU WCHODZĄ KOSMETYCZKA, LUSTERKO 3 KREDKI, POMADKA CIEMNY BRĄZ ORAZ 4 CIENIE SYPKIE PERŁOWE KOLORY:FILOLET RÓŻ BIEL ORAZ BRĄZ...CENA DO UZGODNIENIA:)
OCZYWIŚCIE MOGĘ WYSŁAĆ INNE ZDJĘCIA. KONTAKT: WIADOMOŚC PRYWATNA, GG.6883231 LUB EMAIL: margaritkaa21@wp.pl
IMG_0574asss.jpgIMG_0576asss.jpgIMG_0575addd.jpgIMG_0578asss.jpg

Do góry