reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Sprzedam wózek Tako Jumper X - 3 w 1 /używany,stan bardzo dobry/

ZESTAW ZAWIERA:

RAMA Z KOŁAMI

GONDOLA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM-MOSKITIERA

SPACERÓWKA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM

FOTELIK - ADAPTER - POKROWIEC - MOSKITIERA

FOLIE PRZECIWDESZCZOWE/ na gondolę i na spacerówkę/

TORBA I KOSZ NA ZAKUPY

GRATIS - ŚPIWÓR OCIEPLANY I PARASOLKA PRZECIWSŁONECZNA oraz podgrzewacz do butelek Canpol

CENA: 250 EURO/DO NEGOCJACJI/ jumper_x_kola_219.jpgjumper_x_kola_214.jpg jumper_x_kola_221.jpgjumper_x_kola_222.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Sprzedam wózek Tako Jumper X

ZESTAW ZAWIERA:
RAMA Z KOŁAMI

GONDOLA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM-MOSKITIERA

SPACERÓWKA - POKROWIEC - BUDKA Z DASZKIEM

FOTELIK - ADAPTER - POKROWIEC - MOSKITIERA

FOLIE PRZECIWDESZCZOWE/ na gondolę i na spacerówkę/

TORBA I KOSZ NA ZAKUPY

GRATIS - ŚPIWÓR OCIEPLANY I PARASOLKA PRZECIWSŁONECZNA

CENA: 250 EURO/DO NEGOCJACJI/Zobacz załącznik 409410Zobacz załącznik 409411 Zobacz załącznik 409412Zobacz załącznik 409413

ale on jest nowy rozumiem ??

reklama
Hey!

Mam na sprzedaz torbe ciuszkow dla dziewczynki na 2-3 i 3 latka, nie wiem ile sztuk tego jest, ale troche jest. Oprocz jakis bluzek i spodni, sa tam dwie kurtki wiosenno jesienne i jedna kurtka gruba na zime nowiutka ze stanow, nigdy nie noszona, bo corcia nie chciala i w tym rowniez sa sukienki takie balowe. Cena za calosc to 20e. Nie mam jak wstawic zdjec. Do odebrania w Tuam po godzinie 13 lub w Galway moge sie spotkac miedzy 9 a 11. Prosze o kontakt telefoniczny, jako ze nie mam internetu ani kompa w tej chwili. Tel to 0868488929. Nie pisac priv bo ich nie mam jak odczytac. Dzieki

Do góry