reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Jeszcze raz powtorze ogloszenie.

Sprzedaz wozka Graco - podwojny 50e. Galway

Ponizej fotki:

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 77
  • wozek2.jpg
    wozek2.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Oddam jeździk w stanie bardzo dobrym niebieski czrne koła kierownica z piszczącym klaksonem brak tylko jednej czy dwóch naklejek ...oddam bo Wiktorek ma ich aż trzy i tylko zagracają ( w zamian nic albo jakiś ciuszek dla mojej nienarodzonej jeszcze księżniczki ) :-)

Czy ma ktoś do sprzedania kurteczkę lub kombinezon dla chłopca w rozmiarze 6-9 lub 9-12 miesięcy?? Ciężkich zim w Irlandii nie ma, ale kilka chłodnych dni się zdarza :)

Maclaren quest sport-Z wózka jestem mega zadowolona, jest lekki, ma rozkładane oparcie i składa sie jak parasolka. Wózek zakupiony w sierpniu na wyjazd na wczasy. Stan idealny. Cena 90e [ kolor identyczny jak na zdjęciu]
2guik2d.jpg

sprzedam wózek rok po roku graco duo stadium. Stan bardzo dobry. Wózek mam 8 mieś.Tez polecam, mi sie sprawdził dla rodzeństwa. Jednak moja córa już drypta na nogach . Stąd pozbywam się wozików. cena wózka 90e [ kolor jak na zdjęciu]
212ebkm.jpg

hejka!!!mam do sprzedania 3 kołowy rowerek dla 2 -3 latka,z kijem do popychania malucha,pasami bezpieczenstwa,czerwony w stanie bardzo dobrym :)( pozyczylam od kogos foteczke hehe)
a poszukuje krzeselka do karmienia :)Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny, mam do sprzedania śpiworek do wózka, zakupiony w Smythsie, za 20euro we wrześniu, niestety jest już za mały - chce go sprzedać za 10e kolor czarny (fotki dodam npóźniej). MAm też do sprzedania śpiworek do spania zakupiony za 30e - moja cena to 15e - uzywany może ze 2 razy - syn za mocno się kręcił i nie umiał w nim spać.

Hej,dziewczyny mam do sprzedania przewijak drewniany bialy z brazowym wykonczeniem,ma 3 polki jak nowy 25E:-)Nianie elektroniczna Fisher Price 15E:tak:Sterylizator do mikrofali Avent+termotorba na butelki Avent-12E,Sliczna puchowa kurteczke blekitna Nike do tego spodenki dresowe Nike i adidaski tez Nike 3-6mc 18E:-DPelno ubranek dla chlopczyka 6-9mc-albo na sztuki albo w calosci cena do uzgodnienia-ubranka Next,Gap ,Nike,Adidas i inne;-)Poza tym synek juz nie potrzebuje niektorych zabawek i mamy Kubusia Puchatka do raczkowania 10E i chodzik-pchacz Vrtech 18E.Przy zakupie obu zabawek dodam 2 paczki puzzli piankowych gratis:-)
Wszystkie rzeczy sa w bardzo dobrym stanie.Jestem z Dublina 18-Stepaside.

reklama
Do góry