reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

Na sprzedaż
Wózek głęboki x-lander 50e DSCF9769.jpgjeśli ktos chce mogę dołożyć"wkład"na spacerówkę
skoczek dla starszego dziecka-bart simpson wydaje śmieszne dźwieki 10eDSCF9776.jpg
zabawka zyrafka-wydaje dźwięki jak się wrzuci piłeczkę 10eDSCF9777.jpg
skoczek do zamontowania na drzwi 12eDSCF9778.jpg
motorek na akumulatorek-uzywany przede wszystkim w domku,ale mozna i na zewnątrz 40eDSCF9779.jpg
rowerek trzykołowy z bagazniczkiem,plecaczkiem 15eDSCF9782.jpg
psp z 7ma grami w pudełku,z papierami,kablami 100eDSCF9634.jpg
łóżeczko-3 poziomy materacyka,2 wyjmowane szczebelki,firmy drewex,materacyk,komplet poscielki jak na fotce 60eDSCF9789.jpg
wielki wór(właściwie3)wielkich maskotek+dorzucam mniejsze(kolejny worek)30eDSCF9795.jpg
podstawka przykrecana do wózka-gdy starsze dziecko nie chętnie chodzi(fajna sprawa i wielka frajda dla dziecka!!!) 10eDSCF9784.jpg

reklama
Do BetiARO lub beti2223, bo chyba masz 2 konta na forum (co de facto jest łamaniem regulaminu tego forum!): prosiłam o usunięcie prywatnych postów na forum ogólnym, bo już "chyba nie masz problemów z wysłaniem do mnie PW", ale niestety chyba nie przeczytałaś wiadomości ode mnie, tak?

gorąco polecam www.bebeorganico.pl - ekologiczne produkty dla niemowląt, dzieci i ich dzielnych mam:)

Po pierwsze to forum mam z Irlandii
Po drugie jest specjalny dział ogłoszeń,w którym można się reklamować
Po trzecie reklamowanie się w innych działach niż w/w (ogłoszenia) skutkuje opłatą za reklamę.
Dla ułatwienia podaję link:
Giełda

reklama
Sprzedam PRZEWIJAK COSATTO dla dzidziusia-przewijak jest bez wanienki,tak go kupiłam,cena 40 euro
moge dorzucic wanienke,zabke czy tez siedzisko do kapieli za free,badz te wszystkie rzeczy

,co.limerick,0870688280

100_4055.jpg100_4058.jpgZdj¦Öcie2150.jpgZdj¦Öcie2146.jpg

Do góry