reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
No ja tamta czulam dwa dni [emoji14] ale byla od lokcia po czubek palcow, ale przynajmniej jakies warzywa w tortilli jem, bo tak to ja slabo warzywna [emoji23]
To jedź póki możesz. Ja po ostatniej tortilli miałam taka zgaga że patrzeć już na to nie mogę...

Wiedze że u Ciebie bardzo romantycznie, jak u mnie [emoji4][emoji23] My mamy dzisiaj jechać na obiad, pewnie skończy się w Ikei albo w Macu hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Bo nie wytrzymam!
😂😂😂 romantyk ,buc jeden,on tylko romantyk jest dla tych ryb co tam łowi, a jak wróci to znowu cały dzień bedzie opowiadał i zdjecia pokazywał jakie to piekne sztuki byly 😂😂😂

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Powiedz mu że piękna sztuka to Ty jesteś w nie ryba [emoji23][emoji23][emoji23] A jak się z tym nie zgadza to niech ryba posprząta i obiad ugotuje [emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23] romantyk ,buc jeden,on tylko romantyk jest dla tych ryb co tam łowi, a jak wróci to znowu cały dzień bedzie opowiadał i zdjecia pokazywał jakie to piekne sztuki byly [emoji23][emoji23][emoji23]

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Powiedz mu że piękna sztuka to Ty jesteś w nie ryba [emoji23][emoji23][emoji23] A jak się z tym nie zgadza to niech ryba posprząta i obiad ugotuje [emoji23][emoji23]
jezuuu tylko nie sprzątanie 😂😂😂 kiedyś poszłam do pracy i jak wróciłam to chałupy nie poznałam,połowe rzeczy wywalił,bo stwierdził,ze były niepotrzebne 😂😂😂 do tej pory nie wiem co wywalił,mowił,ze poszło kilka worków 120l ale nie powie mi czego już nie mam,bo bym się wkurzyła 😂😂😂 i teraz jak czegos szukam,a tego nie ma,to wiem,ze pewnie wywalił 😂😂😂

reklama
my nie powiem bo tez minimum raz w miesiacu wyskakujemy na jakas kolacje, kino, no i wycieczki jednodniowe w weekend non stop, poki dzidzi nie ma korzystamy z zycia ile mozna ale nie stac nas na takie wyjscia do restauracji jak wczoraj, ze nakladam czerwone szpilki, robie wieczorowy makijaz, czarna mini... zazwyczaj sa to kolacje w pobliskiej restauracji albo karczmie, w miasteczku obok naszej wsi wiec stroj raczej normalny, bez wiekszej elegancji, hehe :) . do wiekszego miasta mamy 50km,, wiec tam na kolacje wybieramy sie wlasnie przy okazji bo i wtedy nam nie szkoda wydac 200zl czy wiecej :) a na zwykle wyjscia pizza albo obiad dnia, hehe,nieco taniej. teraz dzidzius w drodze wiec i priorytety nam sie zmieniaja i czlowiek juz inaczej patrzy na szastanie pieniedzmi. ale i tak lubie jak mi robi niespodzianki z okazji wszelkich okazji :D

no a bylismy wlasnie ogladac wozki dla dzidziusia :D matko jest taki wybor, ze ciezko sie zdecydowac na cokolwiek :D
Ja chorują na Tako Junama Mirror ale 2700zł to spora przesada przy 3 dziecku ;) Gondole wykorzystamy a spacerowkę pewnie szybko na lżejszą byśmy zamienili. No ale na żywo jest cudowny bo w internetach szału nie robi.

No akurat na przelomie 2011/2012 zmienial sie vat dla rzeczy niemowlecych. Na szczescie wyrobilam sie z zakupami. Najgorszy jest tak na prawde czas przed. Pozniej sobie na spokojnie dokupisz co trzeba. A teraz dyskontow pelno wiec czy w pepco czy gdzies mozna jakies rzeczy taniej kupic. Ja kupowalam hurtowni wtedy i to byly kosmos pieniadze. Pepco jeszcze nie bylo wtedy.
Fakt, teraz można dziecko za grosze ubrać. Przy pierwszym Synu bankructwo ;) Tylko Allegro się człowiek ratował :)

Wiedze że u Ciebie bardzo romantycznie, jak u mnie [emoji4][emoji23] My mamy dzisiaj jechać na obiad, pewnie skończy się w Ikei albo w Macu hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Bo nie wytrzymam!
Ale bym zjadła obiad w Ikei!!!!

Do góry