reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Raczej to drugie [emoji14]
Żeby to tylko był koniec! Bo naprawdę straciłam nadzieję :)
2 poprzednie ciąże były jednak lajtowe :) W drugiej to w ogóle może ze 4 razy skończyłam nad muszlą :)

Naprawdę nie spodziewałam się takich fajerwerków w tej ciąży. Jak nie krwiak to rzyg, jak nie rzyg to głowa chce odpaść i już skierowanie so kardiologa bo pikawa szaleje. Starość albo Diabeł Tasmański w drodze hahahaha

Ja Wam powiem laski ze mam przesrane. Nawet herbaty nie moge sobie sama.zrobic jak W. jest w domu :D

Powtarza mi ze bedzie dobrze, ze teraz Nam sie uda, caluje brzuch...
Musi byc dobrze!!!
Z tą krechą i betą teraz też myślę, że wreszcie będzie u Was ok :) Wcześniej to Ci pisałam jakie było moje zdanie..

Będzie koniec, zobaczysz... Kuzwa ile można rzygać [emoji36][emoji16][emoji1785]
Żeby to tylko był koniec! Bo naprawdę straciłam nadzieję :)
2 poprzednie ciąże były jednak lajtowe :) W drugiej to w ogóle może ze 4 razy skończyłam nad muszlą :)

Naprawdę nie spodziewałam się takich fajerwerków w tej ciąży. Jak nie krwiak to rzyg, jak nie rzyg to głowa chce odpaść i już skierowanie so kardiologa bo pikawa szaleje. Starość albo Diabeł Tasmański w drodze hahahaha

Ja spędziłam caluśkie 3 tygodnie nad muszlą, płakałam już z bezsilności. Całymi dniami i nocami niezależnie od tego czy coś zjadłam czy zupełnie nic. Naprawdę armagedon :/ Schudłam 5kg .
Teraz zdarza mi się raz w czas ale mdłości nie odstępują.

No ma 37.5 i odkąd wrócisz pracy z kwiatami, zjadl obiad i śpi... dzisiaj nigdzie nie idziemy bo oboje nie czujemy się najlepiej, umówiliśmy się że jutro będzie mniej ludzi więc pojedziemy gdzieś na kolację A później ze znajomymi mamy się spotkać [emoji4]
A on przeciez chory byl, nie??

W. rano pojechal na zakupy. Kupil mi bielizne, czekoladki..
Niedawno przyszedl z kwiatkami.
Teraz robi sie na bóstwo w lazience a po 20.00 zapowiedział ze kolacja :D

reklama
Jezu... współczuję Ci. Ja to wymiotow nie mam raczej coś takiego jak refluks... cofa mi się i tyle... No i zgage mam od tego [emoji36] I mdli, chociaż od jakieś 30 min jest mi trochę lepiej [emoji848]
Ja spędziłam caluśkie 3 tygodnie nad muszlą, płakałam już z bezsilności. Całymi dniami i nocami niezależnie od tego czy coś zjadłam czy zupełnie nic. Naprawdę armagedon :/ Schudłam 5kg .
Teraz zdarza mi się raz w czas ale mdłości nie odstępują.

Do góry