Smerfetka94
Fanka BB :)
Co sobotę wymiotowalam a w tygodniu mdłości..nie wiem jak to takTaaaak, pocieszaj mnie dalej... [emoji2356][emoji2356]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co sobotę wymiotowalam a w tygodniu mdłości..nie wiem jak to takTaaaak, pocieszaj mnie dalej... [emoji2356][emoji2356]
Żeby to tylko był koniec! Bo naprawdę straciłam nadzieję
2 poprzednie ciąże były jednak lajtoweW drugiej to w ogóle może ze 4 razy skończyłam nad muszlą
Naprawdę nie spodziewałam się takich fajerwerków w tej ciąży. Jak nie krwiak to rzyg, jak nie rzyg to głowa chce odpaść i już skierowanie so kardiologa bo pikawa szaleje. Starość albo Diabeł Tasmański w drodze hahahaha
Z tą krechą i betą teraz też myślę, że wreszcie będzie u Was okJa Wam powiem laski ze mam przesrane. Nawet herbaty nie moge sobie sama.zrobic jak W. jest w domu
Powtarza mi ze bedzie dobrze, ze teraz Nam sie uda, caluje brzuch...
Musi byc dobrze!!!
Co sobotę wymiotowalam a w tygodniu mdłości..nie wiem jak to tak![]()
Co sobotę wymiotowalam a w tygodniu mdłości..nie wiem jak to tak![]()
Żeby to tylko był koniec! Bo naprawdę straciłam nadzieję
2 poprzednie ciąże były jednak lajtoweW drugiej to w ogóle może ze 4 razy skończyłam nad muszlą
Naprawdę nie spodziewałam się takich fajerwerków w tej ciąży. Jak nie krwiak to rzyg, jak nie rzyg to głowa chce odpaść i już skierowanie so kardiologa bo pikawa szaleje. Starość albo Diabeł Tasmański w drodze hahahaha
Ale tylko w weekendy? [emoji14]
A on przeciez chory byl, nie??
W. rano pojechal na zakupy. Kupil mi bielizne, czekoladki..
Niedawno przyszedl z kwiatkami.
Teraz robi sie na bóstwo w lazience a po 20.00 zapowiedział ze kolacja![]()
Ja spędziłam caluśkie 3 tygodnie nad muszlą, płakałam już z bezsilności. Całymi dniami i nocami niezależnie od tego czy coś zjadłam czy zupełnie nic. Naprawdę armagedon :/ Schudłam 5kg .
Teraz zdarza mi się raz w czas ale mdłości nie odstępują.