reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Zazdro. Mój nawet daty Zareczyn nie pamięta [emoji23][emoji23][emoji23] Oby ślubu pamiętam bo za dwa miesiące pierwsza hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja pamiętam że jak się zaręczyliśmy to zostaliśmy też mistrzami świata (Europy?) W siatkówkę To był 2014 rok. Wrzesień? [emoji23] zawsze googluje jak nie pamiętam [emoji6]
A ze ślubem już nie mam takich problemów bo ściągam obrączkę i sprawdzam [emoji23] a poznaliśmy się w moje urodziny więc też nie mam problemów z tą datą [emoji6]

My pierwszy ta ssie spotkaliśmy w Wapntynki.wiec pamiętam data, zarwcztlyny 06.09 A ślub 27.04 także wszystkie.daty ja pamiętam, też mam na obraczce Ale nie korzystam że ściągi[emoji23][emoji23][emoji23]
Ja pamiętam że jak się zaręczyliśmy to zostaliśmy też mistrzami świata (Europy?) W siatkówkę To był 2014 rok. Wrzesień? [emoji23] zawsze googluje jak nie pamiętam [emoji6]
A ze ślubem już nie mam takich problemów bo ściągam obrączkę i sprawdzam [emoji23] a poznaliśmy się w moje urodziny więc też nie mam problemów z tą datą [emoji6]

Ja czytam jego książkę pierwszy raz ale póki co niezła :) muszę obczaić tą Stachule. Próbowałam czytać kasie Bonde bo tak głośno o niej, ale nie podeszła mi, zabardzo wszytsko się wlecze i za dużo opisów ;)
Kasia była dziewczyną Ramka jakiś czas [emoji846] cóż to była za para [emoji16] najbardziej płodni autorzy w pl [emoji16]

Oj Stachule polecam z całego serducha. Jednak ma jeden minus. Jak zasiądę do niej to nie potrafię przestać czytać. W kolejce w sklepie, w pracy, w domu- nie śpię, nie jem, czytam tylko. Narazie ma tylko 3. Czekam z niecierpliwością na kolejne
Screenshot_20200215-111546.jpeg

reklama
Mi siw ydej ze na 10 vedziw widac napenwo czy rano czy popdluniu jak na 20 jest cień także spokojnie możesz 10 zrobić [emoji4] Ja pierwszy też miałam Taki cień po czasie [emoji4]
Hmm dobra zobaczymy. Nadziei sobie nie robie bo znow placz nedzie jak przyjdzie @ zdjevie tez jest zeobione duuuuzo po wiec to moze byc ta wyschnieta fsbryczna kreska ;)
Zobacz!! Bardzo podobnie[emoji4] i to na czułości 10 takze...
20200125_132941.jpeg

Do góry