W czwartek bylam w sklepie z wozkami.ogladalam kilka modeli i powiem Wam ze wiem jeszcze mniej niz wiedzialam przed pojsciem do sklepu

chyba za duzy jest wybor tych wozkow hihihi.
narazie powaznie zastanawiam sie nad tym:
ma pare fajnych udogodnien, waga taka sobie bo ok. 21 kg ale po schodach taszczyc go nie bede bo najwiecej to mam tyle co na polpietro i do windy.jest dosc fajny w prowadzeniu, znam 2 osoby ktore maja podobny model i 1 ktora ma dokladnie ten i nie narzekaja.sklada sie do samochodu i mozna w nim wszystko prac i wiele rzeczy odpinac na lato.no i w porownaniu z innymi wozkami jest w nim naprawde miejsca dla dziecka i wygodnie sie malucha z niego wyciaga i wklada jak jest gleboki.nie mialam okazji go zobaczyc w wersji spacerowej, jedynie na zdjeciach bo pani w sklepie byla tak malo uprzejma i "fochowata" ze mam ja w nosie i kupie oczywiscie gdzie indziej i jak juz sie bardziej zdecydujemy to jeszcze nam zrobia prezentacje spacerowki.
widzialam na zywo model Graco ale nia wiem jaki konkretnie i poza wygoda skretnych kolek nic mi sie w nim nie podobalo.po 1 cena, po 2 malo miejsca, po 3 jakis taki "rozplaskany", po 4 male kolka a po 5 to buda byla bardzo letnia bo niemalze na samych drutach i jakos nie zrobil na mnie wrazenia ale moze ja sie nie znam bo pani ze sklepu bardzo go zachwalala ze niby super i w dodatku ma termometr i zegarek.no mnie na kolana nie rzucil ani wizualnie ani funkcjonalnie.
naprawde z 40 modeli w sklepie najbardziej podobal mi sie ten tako ale ma jedna wieeelka wade: wybor kolorow!jest ich ponad 40 i nie wiem ktory ladniejszy
http://www.allegro.pl/item87006164_2o2_wozek_city_voyager_wozki_tako_wys_gratis.html
Napiszcie cz znacie kogos kto uzytkuje wozek tej firmy i jak sie sprawuje no i co myslicie o nim.