Hej,
Widzę że nam nowa kolezanka przybyła:-)
ZUZA-ANNA witaj

My tu w większości mamy podobne do twoich problemy z samotnością;-) W moim przypadku, przyjaźnie ze studiów zostały we wrocku i jak to bywa kontakt się urwał, moja jeleniogórska przyjaciółka uciekła do Niemiec i też sluch po niej zaginął:-( Więc dziewczyny z forum to dla mnie teraz jakby nowa próba zaprzyjaxnienia się. Mężczyźni nasi dużo pracują albo nas nie rozumieją więc tu staramy się poplotkować i pogadać, tak sobie między kobietkami

Zatem pasujesz do nas jak najbardziej, pisz co u Ciebie, jak córcia sie rozwija, jak tam kolejne badania itd.
HEKSA- mój nick na allegro to skarby_natalki
U mnie dziś dalej zdjęcia i opisy- ale po kilku godzinach tak mnie już kregosłup boli że sie poddałam i nic więcej już nie robię, mały tak mnie skopał jakby chciał mi powiedzieć: no matka dość tej gimnastyki

Teraz wieczorkiem jeszcze siądę i zdjęć troche popoprawiam no i tyle, jutro coś tam zacznę wystawiać ale zmieniłam hurtownika i to chyba nie był najlepszy pomysł bo nie jestem zadowolona z jakości rzeczy. No ale zobaczymy jak to sie przyjmie, ja już przestaje się wypowiadać, ludzie kupują takie rzeczy których ja bym w życiu na siebie nie włożyła, ale w końcu z gustami się nie dyskutuje, prawda????
Uff, chyba faktycznie przedobrzyłam dziś, brzuch mi się stawia i napina cały, ale tak zupełnie bezbolesnie więc się nie martwie na zapas

No to buziaki, miłego zimowego wieczorku.
Aha- macie jakies pomysły na prezenty pod choinkę dla swoich facetów, ja jakoś nic nie mogę wymyslić, może cos podrzucicie????