• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Tak właśnie kazał mi wypić to na noc i jak najdłużej utrzymać w pęcherzu;-)
To prawda, że całą czarną robotę odwalają położne. Moja znajoma urodziła 2 dzieci i nie brała położnej i za każdym razem trafiała na super położną, ale różnie to może być. Słyszałam już od paru osób, że w szpitalu w JG bardzo patrzą na to kto prowadził Twoją ciążę, więc liczę na to, że choć trochę mi to pomoże;-)Jak mi nie będa chciały pomóc położne to je opie.... podobno też czasami pomaga:laugh2:
Nazwisko lekarza wyślę Ci zaraz na priv;-)

reklama
Ja też już uciekam, co prawda jeszcze nie do łóżeczka, ale przed tv;-)
Muszę posiedzieć dłużej, bo budzę się w nocy, a jak najdłużej muszę siuśki przetrzymać w pęcherzu:-D
Słodkich snów mamusie....

Witaj Zuza-Anna;-) Witajcie Dziewczyny;-)
Fajnie, że nas przybywa:-)
U mnie dzisiaj biurowo. Mało spałam i już mi się oczy zaczynają same zamykać..
RODZINNIE: Byłam dziś na budowie meble ustawiać tzn. ja z teściową to za dyrygentki bardziej robiłyśmy, ale ktoś przecież musi rządzić a ja ze swoją rozpoczętą kwalifikacją dyrektorską się podobno nadaję:-D
ROBOCZO: Malarz oddał mi dziś klucze do biura - skończył pracę i mogę się powoli wprowadzać:tak: Oczami wyobraźni wieszam już banery reklamowe, antyramy, zegar i ustawiam kosmetyki w nowych szklanych witrynach:happy: Jak już się urządzę to wrzucę foty;-)

hej kobietki
ja dopiero wrocilam do domku ale przynajmniej udalo mi sie pare spraw pchnac do przodu :)
niestety musialam tez dzisiaj zaliczyc nieszczesna castorame > tragedia! zaparkowanie tam graniczy z cudem... na szczescie po jednym okrazeniu udalo mi sie wcisnac na chodnik hihi
w nocy mialam jeden strasznie bolesny skurcz az sie wystraszylam. na szczescie wszystko minelo i dzisiaj juz dobrze sie czuje :) zjadlam juz obiadek i wpadam za chwile w wir papieruchow hihi

mona124 > a ja swoje bede mowic :) i wydaje mi sie ze nie ma reguly z tymi lekarzami hihi
w czasie ciazy bylam juz 2 razy w jg w szpitalu i nikt nawet nie spytal do kogo chodze. a ordynator i inni lekarze byli bardzo w porzadku w stosunku do mnie i nie mam zadnych zastrzezen....

mam nadzieje ze wszystkim nam sie poszczesci i urodzimy łatwo, szybko i bez większych bóli :D

elvie3 > witaj :) to bedziesz miala super swierzynke biuro :D tylko pozazdroscic a czym sie zajmujesz?

Hej dziewczyny.
Zuza-Anna to bardzo dobrze, że nie mieli zastrzeżeń do jakiego lekarza chodzisz;-)a że nie ma z nimi reguły to też prawda, mają swoje humorki. Ja bardzo boję się pobytu w szpitalu, mam nadzieję, że długo tam nie zagoszczę. Szybko urodzę bez żadnych problemów i jeszcze szybciej ucieknę:-D
Wypiłam wczoraj ten antybiotyk na pęcherz i trzymałam siuśki przez prawie 9 godzin, mam nadzieję, że pomoże;-)
Idę zająć się obiadkiem;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry