• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
A i tak wybralismy jeden z tanszych bo dokladnie 769zl a wiekszosc na allegro sa powyzej 800zl takze nie jest zle , nie chce znac ceny sklepowej, ale czesc moich kolezanek uzywa TOBI i sa bardzo zadowolone wiec mam nadzieje ze bedzie ok

Tobi jest b popularny.
Powiem Ci, że też chcielismy kupić przez interenet. Jak jechaliśmy do Wrocka w ub tygodniu postanowiliśmy małego przymierzyć do kilku fotelików. Celowaliśmy najpierw w tańszy, ale po wizycie u dr M było jasne, ze Franek potrzebuje bdb wyprofilowanego fotelika. Niedaleko gabinetu był duzy sklep dziecięcy z fotelikami, weszliśmy, poprosiliśmy o Roemera, kolezanka sprawdziła cenę w necie, najtańszą, zebyśmy mieli orientacje i....zdziwienie!! W sklepie było 100 taniej! Miałam duze obawy, bo fotelik tylko dośc delikatnie odchyla sie do tyłu, ale faktycznie jest tak genialnie wyprofilowany, ze mały w czasie snu nie zwija sie w esy-floresy. Jak zasnł nawet mu nie zmieniałam pozycji fotelika.
Jestem baaaaaaaaaaaardzo zadowolona z Roemer Kinga. Franek jeszcze bardziej pewnie:)
No i testach zderzeniowych wychodzi najlepiej. To było tez wazne kryterium.

Emmaljunga mówisz?
wiesz co budzi tylko moje obawy?
ze oparcie nie rozkłada się na plasko
i raczka nie przeklada się..
Cholera, chciałabym pomacać w sklepie, posadzic kurczaka.. Ale w JG pewnie emmaljungi nie uświadczę, co?

Czytam opinie na internecie.... I znajuduje dobre opinie o Pati również, szczególnie o kołach. Minusem jak dla mnie w PATI jest to, że waży prawie 17 kg! Jak na spacerówkę to dużo. Trzeba pomyśleć że wózek nie tylko się wnosi po schodach ale również pcha pod górkę.
Myślę, że chyba też bym się skłaniała do Emmaljunga.
A fakt, nie zauważyłam nigdzie takiego wózka w JG :( Sprawdziłam też sklep w Lubinie i tez go nie mają. Jak wyhaczę gdzie jest najbliżej to dam znać.

Ale ten emmaljunga scooter tez odpada:(
Ma nierozkładane oparcie na płasko i pałąk jest nieodpinany.. Kurcze nie wiem jak długo będe woziła Franka w wózku i tak góra sadzac dziecko to "lekko" niewygodne.
A gdzie w JG jest jakiś sklep z wózkami? Taki sensowny?

Aga nie ma! Naprawdę! Ja byłam w 4 sklepach:
1. Koło Komfortu - bieda!!! kilka wózków
2. W domu towarowym na rogu krótkiej i długiej - w porywach do 20 wózków. Nic specjalnego
3. W drugim domu towarowym na rogu hmmm nie wiem jaka to jest ulica... to jest zaraz przy bankowej jak się idzie na Flore. Trochę większy wybór - bo tam wpadł mi w oko Bebetto Magnum.
4. Koło Kauflandu (ten budynek gdzie Vectra) - hmmm jakieś wózki są.

Ogólnie w Jeleniej szału nie ma. Nie znam Cieplic i nie wiem czy tam są... także się nie wypowiem.

Ja byłam w Lubinie w sklepie Baby Mobil. I tam mają 300 metrowy sklep z czego na co najmniej 150 m same wózki. Był to jedyny sklep który poraził mnie swoim ogromem po tych kliteczkach co zobaczyłam w Jeleniej. Każdy wózek praktycznie był na podłodze a nie na ścianach przywieszony tak jak to jest w JG...
A tak naprawdę to pewnie Wrocław zostaje aby wybrać coś konkretnego ;/

No to dziewczyny zakładamy interes w JG:)
Jestem więcej niż pewna ze porzadny sklep z art dziecięcymi byłby strzałem w 10:)

Właśnie umieściłam na str Frania 2 filmiki - z wczoraj i z dzisiaj, mielgo oglądania:)

Ostatnia scena mrozi krew w żyłach..zdarza sie..ehm.. małe zachwianie równowagi..

YouTube - MOV03533.MP4

i dzisiaj - uczę Frania przesyłać całuski
smile-2.gif

YouTube - MOV03554.MP4

reklama
hej hej
troszkę mi zajęło przeczytanie wszystkiego od czasu kiedy mnie nie było...

Ola
Ja niestety takie migrenowe bóle mam i wiem co znaczy wisieć na kibelku;). Jak przeczuwam migrenę to od razu biorę ibuprom max (NIC INNEGO NIE POMAGA) i staram się zasnąć żeby ból przespać. Ale te bóle to i tak nic w porównaniupo pozostałościach po półpaśćcu twarzowym którego miałam haha. Poród to pikuś wierzcie.

Franiowa
Powiem Ci tak, ze jak czytam o Franku i o tym co dla niego robisz to naprawdę jesteś niesamowitą mamuśką:) Wiele z siebie dajesz żeby dziecku pomóc i pomyśleć że są matki znęcające się nad dziećmi... Jesteś jak dla mnie wzorem:)

Diana
Przepraszam nie było mnie ale na spacer chętnie bo mąż pracuje dalej na dwie prace więc jestem z Wiktorem sam prawie do 20:) Towarzystwo się przyda:)

Izu
Wyluzuj;) Chłop to chłop nieststy i trzeba się z tym pogodzić. Uwierz.

Franiowa a powiedz czy taki wózek byłby ok? Casualplay S4? Sprawdz proszę (pomiń gondolę, bo spacerówka rozkłada się na płasko też)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry