Aga > my tez mamy taki fotelik, ostatnio kupilismy i jestesmy bardzo zadowoleni :-)
a zaplacilismy 699zł w sklepie internetowym....
Ja niestety nie potrafie Ci doradzic w temacie wózków ale wierze że znajdziesz jakiś fajny i będzie Franiowi w nim wygodnie bo Ty najlepiej wiesz czego on potrzebuje :-)
Jezeli chcesz poogladac troche wózków to polecam sklep we wrocku przy Koronie "Dziecko" maja duzy wybor i mozna dokladnie sobie obejrzec :-)
Franek jest słodki na tych filmikach!
Eliza > Witaj! dawno Cie nie bylo ;-)
ja zdecydowanie wole krokodylka niz 5-10-15 a i tam tez mozna trafic na fajne przeceny :-)
fajny pomysl z tym żłobkiem! mysle ze mialabys szanse ;-)
Izu > u nas tutaj tez sa takie ceny ciuszkow dzieciecych ale na szczescie mozna trafic na fajne przeceny :-)
a gdzie
Ola, Natalia ?
a ja dzisiaj Malej kupilam taki sweterek
HEMA - baby - meisjeskleding - babyvest
bardzo mi sie spodobal bo cieplutki jest i kolorek fajny :-)
lubie ten sklep bo fajne ciuszki maja i zawsze w takich wyrazistych kolorkach hihi
aaa i jeszcze takie kapcioszki jej wzielam ale nie ma na stornie dokladnie takiego samego wzoru, sa różowe a skarpeta w paski :-)
HEMA - baby - meisjeskleding - baby sokslof
spodobal mi sie jeden chodzik z chicco ale tutaj w nl w ogole nie moge znalesc takiego :-( juz calego neta przeszukalam wiec pozostaje mi sie zastanowic jak to zrobic zeby moze z polski mi go przyslali ....
a taki dokladnie >
CHICCO CHODZIK PCHACZ ERGO BABY JOGGING 71517 cena 169.00 PLN
a na allegro widzialam ze chodza po 149zl.