Witam

jak sie czujecie Kobietki?Bo ja jak widze takie sloneczko na dworze to az zyc mi sie chce i zaden mroz mnie nie wystraszy

Ide zaraz na spacerek po owoce....mona124 > ja jestem zadowolona z XQ. Oglądałam mnostwo wozkow w sklepach i porownywalam je pod wieloma wzgledami ale ten mi jakos najbardziej spasowal.Tym bardziej ze udalo mi sie jeszcze kupic z koncowek poprzedniego rocznika na czym sporo zaoszczedzilam

alexandriaa > no ja tez juz mam biede w ciuszkach hihijuz nawet w kurtke narciarska sie nie mieszcze i zostal mi tylko plaszczyk. u mnie w sumie urosl tylko brzusio i to w dodatku jest taki do przodu sterczacy

jak bym arbuza pod bluzke wlozyla hihiczarnuszka88 > mam znajoma ktora ma taka sama sytuacje jak Ty z maluchami i znalazla moim zdaniem super wozeczek dla nich

tylko niewiem czy w pl jest on tez dostepny bo ona tu nie mieszka... musialabys poszukac....
http://www.preciouslittleone.com/pr...il-and-teds-vibe-double-buggy---black/mona124 > to musisz sie przypomniec kolezance i spytac wprost kiedy moze Ci je dac - to chyba normalna sprawa

ja zamawialam lozeczko przez allegro i mialam historie bo w czasie transportu paczki z jakims olejem sie rozlecialy i dostalam lozeczko zalane

w ogole nie przyjelam tej przesylki od kuriera ale po paru dniach przyslali mi kolejne nowiutkie lozeczko

widze ze chyba tylko ja tak sie pospieszylam juz z tymi zakupami i mam wszystko

nawet rzeczy w ostatnim tygodniu popralam i poprasowalam