• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Kochana ja znow mam z szuflada juz 7 miesiecy co chwilke ja otwieram i zamykam i nic sie nie dzieje , wiec chyba zalezy od lozeczka . Jak dla mnie jest idealna na pieluszki posciel czy kocyki, my mamy takie LOZECZKO tymon miś SZUFLADA + MATERAC + PRZEWIJAK (1327076339) - Aukcje internetowe Allegro
mamy z takiej serii przewijak i tez sie sprawidzil ;)
Dzis moj T kupil malej saneczki i to rozowe ;) teraz tylko czekac jak przyjda i mozna wyjsc z domku bo jak narazie wozek nie da rady :/

reklama
Diana > różowe? super :-)
ja ogladam i nie moge sie zdecydowac ktore wybrac a pasowaloby juz zamowic...
widze ze mamy bardzo podobne łóżeczka :-) tylko ja mam "radka" czyli gwiazdki zamiast misi no i bez szuflady
ŁÓŻECZKA DZIECIĘCE KLUPŚ RADEK VII TEAK _!_ (1326697741) - Aukcje internetowe Allegro

Wiecie co, niewiem co mi jest ostatnio... ciągle boli mnie głowa i to tak porządnie ze nawet tabletki nie pomagaja :-(
do tego wiecznie ejstem zmeczona i ostatnio klade sie spac z Mala w dzien bo nie daje rady....
teraz tez niedawno wstalysmy :-)
Bami na obiad juz gotowe ale jeszcze ciasta mi sie zachcialo wiec mykam zaraz do kuchni ;-)
i jeszcze masa prasowania na mnie czeka wrrr!
a moj M. mi napisal ze jutro rano bedzie i z nami pojdzie na badanie czyli nie bedziemy musialy isc na nogach i marznac :happy2:

Ehh my tez powinnismy isc na szczepienie z mala w tym tyg , ale T pracuje a ja sie boje w taka pogode autkiem z dzieckiem jezdzic :/ wiec chyba poczekam do przyszlego tyg moze bedzie lepiej ..
a takie saneczki Borówka SANKI HALO TITI Z PODNÓŻKAMI ŚPIWORKIE (1326602264) - Aukcje internetowe Allegro troszke drogie ale wlasnie tak jest jak moj T cos kupuje a juz jak malej to wogole na cene nie patrzy w sumie tylko sprawdzil allegro w obserwowanych bo je zapisalam i nie minelo 20 min a ja patrze na emiala ze kupione :) T zawsze umie mi zrobic niespodzianke , tylko sie wkurzyl ze na emaila mu zajrzalam bo chcial przywiesc do domq jak przyjda a tak sie nie udalo :p hehe
Faceci ...
Ehh wlasnie wrocilam z mala ze spacerku wozkiem - masakra jakas najgorzej na przejsciu przy jana pawla , koszmar mowie wam musialam wozek podniesc bo nie dalo sie przejechac , po godz czuje sie jak bym byla pol dnia na silowni ..

Oki, łóżeczko zakupione :D
Dowiedziałam się również, że przyszła październikowa wypłata, więc poszłam zaszaleć i zrobić jakieś nadprogramowe zakupy :D
Diana, zuza bardzo ładne łóżeczka. Też się nim przyglądałam, ale wiadomo o co chodzi... :/ Nie chciałam szaleć za bardzo.
A jak z pościelą i wkładami do łóżeczka? Polecacie coś? Jak to dobrze, że jesteście kilka miesięcy do przodu :D ;D to mam się kogo poradzić :D
Diana - sanki full wypad naprawdę! sama już nie mogę się doczekać kiedy z moją Małą będziemy szaleć po śniegu :D

My posciel kupilismy w ikei , i koldre z podusia mala i poszewki plus przescieradla . Normalnie posciel w sklepie kosztuje ponad 200zl my w ikei kupilismy o ile dobrze pamietam chyba za 50zl wiec warto;) tyle ze nie kazemu sie ich posciele podobaja . My zawsze tam kupujemy do nas do sypialni i dla malej tez tam ;)

Ja lubię rzeczy z IKEI, ale teraz to marne szanse żebym pojechała do Wrocławia.
Muszę wybrać coś z Allegro, bo po mieście nie chce mi się już chodzić po tych sklepach i zresztą tam i tak jest drożej :D
Pobuszuje dzisiaj na allegro i może coś upoluję :)

Witajcie zimowo:)
ale nas zasypalo,wczoraj poszlam na spacer i ledwo wozkiem jechalam;/ dzis juz lepiej:)

Diana sanki super, troszke drogie ale inne, bardziej nowoczesne

Izu ja posciel zamawialam na allegro mialam duzy komplet: kolderka,podusia,posciel na kolderke i podusie, ochraniacz do lozeczka,kolerka i podusia wraz z posciela do wozka, przescieradelko do lozeczka,rożek baldachim i podusia JAŚ, ogolnie baldachimu nie uzylam,nie wpadl mi w oko.To chyba wszystko co bylo w zestawie i placilam cos kolo 150zl plus przesylka nie pamietam ile. Wtedy tez zalezalo mi oby jak najtaniej bo krucho z kasa mielismy- bylismy w trakcie remontu i wiadomo wyprawka dla malucha to tez niezle koszta wiec sie skusilam,poszperam moze znajde i podesle link:)
pozdrawiam cieplo w ten mrozny dzien:)

mam:) cos takiego, na pewno ten sprzedajacy
http://allegro.pl/posciel-15el-120x90-posciel-wozek-2-gratisy-i1340651615.html
mysle ze sie oplaca:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry