• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Dziendrobry dziewczynki !
Ja dzis niestety w domq , zimno jak diabli a wczoraj przesadzilam ze spacerkiem i juz mam dzis katar , wiec wolalam nie ryzykowac dzisiejszym wyjsciem . Moze mi sie uda uchronic mala.
a co chodzi o usypianie ja od 3 miesiaca nauczylam mala sama zasypiac i naszczescie jak narazie nie mam problemu z zasypianiem , mleczko albo troszke soczku zalezy od godz spania , buzi przytulenie i do lozia ;) czasem sama sie ze soba bawi kilka min ale predzej czy pozniej ZASYPIA :)

ja kiedys tez nie mialam problemu.Ale było lato,całe dnie na swiezym powietrzu i sie nauczyła w wozku zasypiac a w domu jakos nie bardzo... wieczorem nie ma problemu klade ja i zasypia,ale to juz w innym lozeczku,bo mamy dwa. a teraz jeszcze nie spi.... ale czasem dzieci maja takie dni ze nie i koniec:)

hej dziewczyny.
Ja leże objedzona jak bąk. Chyba zaraz wybuchnę :D
Wczoraj uratowałam "stary" obiektyw :D Kropelka zdziałała cuda :D
Mój P. przyjedzie dopiero jutro :( i znowu samotna nocka mnie czeka :(

dzisiaj wymęczyłam koleżankę :D i sama przy okazji też się wymęczyłam ale oto jakieś efekty: DSC_7734aa.jpgDSC_7657a.jpg

Hej dziewczyny, witam z rana :)
Wstałam niedawno, czekam na mojego P. i nici ciągle go nie ma a ja już usycham :( muszę szukać zajęcia co by czas zleciał szybciej.

reklama
witajcie:)

nie wiem jak tam u Was, ale u mnie o 8.46 było -20, teraz - 15. jak wstałam i spojrzałam na termometr w domu to się przeraziłam +10 stopni. pedem poleciałam piec włączać...dzieci mi pozamarzają w końcu. u Nat w pokoju lód był na szybie wewnątrz. niech szlag trafi tę zimę!!!! a jeszcze 420 zł przyszło mi za prąd....

no nic, biorę się za wystawianie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry