Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój mąż sie śmiał wtedy że wypuściłam go na piwo z kolegami i przepuściłam w jeden wieczór 3500 zł
Ale obawiam się też o możliwe komplikacje- że blizna się rozejdzie albo że trzeba będzie zrobić cesarkę. Jedno co dobre jak dotąd się dowiedziałam że nie będzie można u mnie ze względu na wcześniejszą cesrakę stosować oksytocyny
I dobrze- bo skurcze po niej sa podobno duuużo silniejsze ale wcale nie skuteczniejsze
Więc się cieszę że choć to mnie ominie. Za to gin mnie pocieszył że jesli mam mało elastyczną skórę która nie chce się goic to napewno będę nacinana żeby uniknąć pęknięcia krocza

Już sobie postanowiłam że kiedy na świat przyjdzie Bastek i maluchy mi troche podrosną, na tyle by rozumieć tzw magię świąt to zaczniemy robić wigilię u siebie i niech sie dzieje co chce
Choc podejrzewam że będzie afera jak się dziadki dowiedza o tych przwrotowych pomysłach. no ale to za parę lat a narazie trzeba dbac o rodziców bo w sumie nie wiadomo jak długo będzie można przy tym wigilijnym stole sie spotkać co roku

MASAKRA...Pocieszam sie tylko że został mi tylko miesiąc, może nawet troszkę krócej i skończa się te przyjemności. Wtedy zacznie się nocne wstawania, karmienie i inne fajne sprawy
Sama już nie wiem co lepsze???? No nie- żartuję oczywiście, ale powiem Wam że jestem strasznie zmęczona tą ciążą
Niecierpliwie wyglądam końca, mam też wrazenie że synuś sie szykuje na wcześniej
w sumie oby..... Choć jeszcze z tydzień, dwa mógłby sobie pomieszkać w brzuszku żeby na wcześniaczka nie wyszedł

a co do imienia- wybrałam sebastian bo strasznie mi się podoba, poza tym ogromnie lubię film niekończąca się opowieść, zwłaszcza właśnie a ten mały chlopczyk który tam występuje ma na imię Bastian:-) No i jeszcze- nie mamy żadnego Sebastiana w rodzinie- za to pawłów, piotrów, arturów, marcinów jest zatrzęsienie więc chciałam byc po prostu oryginalna