ooo widze ze temat szczepien ostro sie rozkrecil!
Moje zdanie > podobne do zdania Oli :-)
To wybór indywidualny każdej Mamy. Ja swoje dziecko szczepie choc nie na wszystko co tylko mozna.... Dla mnie to wazne! Wiem ze sa rozne opinie na ten temat a jeszcze jak wczytac sie to wszystko co jest na necie to oszalec mozna

Ale jakbysmy jak o wszystkim sie wczytywali to oszalec mozna by bylo wiec trzeba miec zdrowe podejscie i wszystko brac przez sito :-)
Izu > szkoda ze Twoja znajoma ma zle wrazenia z porodowki :-(
Ale trzeba sie pozytywnie nastawiac i pamietac ze tam tez pracuja ludzie ktorzy maja swoje zycie i tematy zyciowe i jak nawet czasem w pracy rozmawiaja o *******ach to chyba normalne hihi dla nich to jest praca a dla rodzacej to wielkie wydarzenie i jeszcze wiekszy stres! Ja staralam sie caly czas nastawiac pozytywnie do wszystkiego i wszystkich w szpitalu a charakterek tez mam wybuchowy i potrawie nieraz powiedziec ... ale wspominam wszystko bardzo pozytywnie!
Wiec glowa do gory i nie stresuj sie! Pamietaj ze to ma byc i bedzie najpiekniejsza chwila w Twoim zyciu :-)
niemart sie ze sobie z czyms nie poradzisz lub nie ogarniesz bo niemasz wiedzy co i jak. To samo z czasem przyjdzie i powoli razem z Malutka bedziecie sie uczyc jak razem zyc :-) a po porodzie w szpitalu Panie opiekujace sie dziecmi jak tylko pedziesz miala pytania to napewno chetnie ci odpowiedza. Ja pytalam o duzo rzeczy hihi
Kasia > nie gniewaj sie ale nie podoba mi sie ze robisz takie wielkie BUM nt. szczepien! tym bardziej ze sa tu dziewczyny ktore beda dopiero rodzic i juz przez sama ciaze maja pewnie niezly metlik w glowie. Moze wystarczylo by tylko napisac co i jak a nie wywolywac niepotrzebnego stresu... teraz pewnie dziewczyny siedza na necie i szukaja wszystkich najgorszych opini o szczepieniach.
Są rózne zdania ale nie mozna mowic komus kto ma to wszystko dopiero przed soba tylko o tych zlych rzeczach i moze warto pokazac tez ta druga strone...
Mam nadzieje ze nie zrozumiesz mnie zle! Ja szanuje Twoj wybor i uwazam ze dobrze ze masz swoja opinie na ten temat :-)
a jak Ty sie czujesz? Jak brzusio? :-)
oo gratuluje domku? super!
a kedy przeprowadzka, od kiedy chcesz wynajac?
Ola > wrzuc fotke! pokaz ten swoj diabelski kolorek ;-)
Holly > podoba mi sie Twoj post! :-)
Aga > i jaki wozek wybralas?
Widzialam zdjecie Frania na NK > rewelacja!!!