• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Aga:)
Niestety Twoja Nat płaci ogromną cenę tego że Ty musisz być z Franiem na turnusach, wizytach...nie mozna tego jednak uniknąć a pocieszające jest to że wszystko wskazuje że taki stan nie potrwa juz długo.
a dziadkowie...pozostaje tylko współczuć Wam takiego podejscia z ich strony i takiego braku zainteresowania wnuczką / wnuczkami...
Po prostu wytrwaj, nic innego nie umiem Ci doradzić....

reklama
Zuzka:)
wiesz ja myslę że dobrze że temat szczepień poruszył się tak na ostro.

Kaasiutka pokazała ciemniejsze strony i swoje zdanie, ja napisałam swoje, Holly swoje. pojawił się chyba jako taki pełniejszy obraz wszystkich aspektów i tych "za" i tych "przeciw".

Myślę że to dobrze, bo nasze ciężaróweczki będą miały możliwość świadomych własnych decyzji:):):)

brr... a u nas dzisiaj pogoda ze hoho
snieg i slonko na zmiane... jasno i ciemno hiih

kurcze musz eumowic sie do dentysty w okresie swiatecznym i niewiem gdzie :-(
moze podacie mi jakies namiary... ale zeby byl dobry i nie drogi :-D
chyba Aga kiedys podawala ale nie moge znalesc a nie zapisalam ...

a mnie juz od 2 tygodni glowa boli i to w tyms amym miejscu tak dziwnie...
nigdzie sie nie uderzylam ani nic takiego wiec niewiem o co chodzi. A najgorsze jest to ze coraz czescie kreci mi sie w glowie i mam takie helikoptery ze boje sie ze sie przewroce :-(
M. mnie wysyla do lekarza jak przyjedziemy do Pl ale to chyba do ogolnego najpierw musze isc... ale boje sie bardzo...

a u nas sypie dzis i też zimno jak nie wiem...

Zuzka może powinnas zrobic tomografię głowy? takie utrzymujące się bóle w jednym miejscu i zawroty to moim zdaniem niepokojący objaw. powinnas szybko zrobic badania. wizyta konieczna:) nie zwlekaj:)

Rany kobieto a czego Ty sie boisz? lepiej chyba sprawdzić co tam się dzieje w tej Twojej głowie niż cierpiec na takie bóle....
Jak takie odległe terminy to może prywatnie idź..ja bym sprawdziła. na co czekasz?

zuza z dentystą Ci nie pomogę... co prawda znam, ale byłam pod koniec listopada i umawiałam się prywatnie do babki na luty!!! Pewnie by się jeszcze znalazło miejsce ale w styczniu. A pewnie Cie już nie będzie w styczniu. Ona bierze 70 zł bez znieczulenia.

A zgadnijcie co mi się śniło.... szczepionki!!! :D

Aga przykro mi z powodu podejścia dziadków :(

Ola > wiem wiem.... musze isc :zawstydzona/y:

Izu > dziekuje za checi :-) faktycznie w styczniu mnie juz nie bedzie..
ale to nie byl chyba koszmar hihi ;-)

ale mam lenia dzisiaj... prasowanie lezy a ja od godziny tylko na nie zerkam zamiast sie zabrac do roboty... juz dawno byloby poprasowane hihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry