Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- ooooo no ja na 20 ....a szkoda moze innym razemCzarnuszka wizytę mam na 16.15, więc chyba się miniemyz tego co pamietam to masz na 20
- ja tez byłam kilka razy u Dąbrusia po porodzie pierwszym na sciaganie szwow bo mojej nie było i jest swietnym lekarzemmsdracula > witaj miedzy nami kangurkami
napisz cos wiecej o sobie
ja chodze do dr. Dąbrusia (przyjmuje na NFZ w przychodni na Zabobrzu i w przychodni na MSWiA na Nowowiejskiej). Jestem bardzo zadowolona bo wczesniej to rozne mialam sytuacje z lekarzami....
tez zamierzam rodzic w szpitalu w JG mimo ze moj lekarz tam nie pracuje. W czasie ciąży bylam tam juz 2x i powiem szczerze ze opieka jest bardzo dobra.
Niewiem w ktorym jestes tygodniu ale jak juz bedziesz blizej porodu to jak zadzwonisz do szpitala to wszystkiego sie dowiesz. Ja tez chcialabym porod indywidualny ale narazie z polozna umowilam sie ze zadzwonie do niej na poczatku stycznia no i zobaczymy co mi powie....

ale już ciekawią mnie wszystkie formalne sprawy związane ze szpitalem, dziękuje za wyczerpujące odpowiedzi :-) to czekam na informację jak będziesz coś wiedzieć od połoznej
mam nadzieję,że już coś będzie widać
i ustali jakis termin
oczywiscie mam na mysli luty. - No tak ale Ty masz ternim na luty z tego co wiem a ja dopiero na koniec marca, wiec licze na to ze pogoda bedzie łada - bardzo bym chciała ale zobaczymy , w tym roku w marcu jeszcze snieg byłczarnuszka88 > zgadzam sie z Toba ze nie ma reguly
a z tymi ciuszkami ja juz chyba musze wystopowac hihi poczekam az teraz rodzinka troche pokupujea kombinezonik kupilam r.68 bo tak doradzila mi siostra ale martwie sie czy nie za duzy....
I mam nadzieje ze kombinezonik nie bedzie mi az tak potrzebny