• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Kurczę dziewczyny, nie wiedziałam że takie problemy z tymi wynikami będą i u mnie i u Was:wściekła/y: Jak do tej pory nigdy nie było kłopotów- ja do tej pory robiłam zawsze na Sudeckiej i zawsze były na dzień, na który obiecali. A teraz też mi zresztą powiedzieli że nie wiadomo czy w szpitalu zdążą zrobić, bo święta sylwester itd.

ZUZA-ANNA specjalnie tak sie rozpisałam bo własnie pomyślałam sobie że może któraś gdyby- ODPUKAĆ!!!!!- miała jakies problemy z karmieniem swojej pociechy to podeprze się moją historią i znajdzie gdzies w sobie jakies niespodziewane pokłady sił o 4 nad ranem:-D

A tak w ogóle laski to co Wy się spieszycie z tymi porodami- każda się juz szykuje a po suwaczkach patrząc to mniej więcej 35-36 tydzień. Czekac mi tu grzecznie na swoją kolej, najpierw ja!!!!!:-) A tak na poważnie- nadal siedzę w domku, niby czuje jakies skurcze ale bardzo nieregularne i prawie nie bolące więc narazie do szpitala się nie wybieram. Za to mam umówioną wizytę w poniedziałek u gina i chyba zdążę na nią jeszcze sie wybrać;-) Uff, znów 110 zł pęknie- głupio o tym mówić ale z kaską liczyc sie trzeba, nie ma łatwo:no: Chciałam sobie na czas porodu wziąć salę porodów rodzinnych, ale w tej chwili nie moge sobie pozwolić na taki koszt, niestety. No nic, nie ma co narzekać. Czekam juz z wielka niecierpliwością aż coś sie zacznie dziać:tak: Chodzę jak kaczor wagi ciężkiej, czuje się jak słoń i zmęczona jestem ciążą że chwilowo odeszła mi ochota całkiem na posiadanie dzieci:-D

no uciekam, idę z Natalką na chwilkę na sanki.

reklama
Witajcieja dzisiaj jakis zakrecony dzien mam.do poludnia ledwo funkcjonowalam i caly czas mnie mdlilo tak ze na jedzenie nie moglam patrzec i na nogach ustac bo strasznie slabo mi bylo... a teraz energia mnie rozpiera hihibylam godzinke na spacerze i lepiej sie czuje :)dzwonilam dzisiaj do laboratowium na Zabobrzu spytac ile bede czekac na badania i Pani mi powiedziala ze 2 dni :)ale i tak zrobie tydzien wczesniej zeby miec pewnosc hiidzwonilam tez do szpitala spytac o te porody z wybrana polozna i oczywiscie dalej nic nie wiedza jak to wyglada po nowym roku hehewiec zadzwonilam do poloznej ktora juz w sumie wybralam i wstepnie umowilam sie z nia na spotkanie w sobote :) bardzo jestem ciekawa co mi powie a mam mnostwo pytan do niej :)pozdrawiam

hej kobitki.
Ja dzisiaj jakiś męczący dzień miałam, za wcześnie wstałam i później chodziłam nieprzytomna. Dopiero teraz się zdrzemnęłam i pewnie znowu spać nie będę mogła.
Al.Szyszkowska nawet nie śmię pchać się przed Tobą do porodu;-)chiałabym wytrzymać jeszcze 3 tygodnie i wtedy mogę rodzić.

zuza-anna,a co Ty konkrtetnie chciałaś zapytać w szpitalu, może ja spytam jak będę na ktg?
Dziewczyny, a Wy chodzicie już na ktg?

mona124 > chcialam spytac jak wyglada sposob zalatwiania porodu z wlasna polozna i co jeszcze bede potrzebowala do szpitala :) ale Pani byla tak mila ze jak ostatnio chciala mnie zbyc i dopiero jak powiedzialam ze jestem juz w tym tygodniu to sie niby usmiechnela i poweidziala ze porody caly czas odbieraja hehe a te indywidualne to najlepiej jak zadzwonie do wybranej poloznej hihi udzielanie informacji w tym szpitalu mnie zaskakuje :) ale tak jak juz pisalam w sobote prawdopodobnie spotkam sie z polozna ktora chce miec wiec moze wreszcie bedzie wiecej konkretow. Mam duzo pytan dotyczacych tego jak jest zorganizowany taki porod indywidualny :)

a na ktg nic mi lekarz nie wspomnial ze mam chodzic :(

Hej dziewczyny!
Al. Szyszkowska ja też nie mam zamiaru Cię wyprzedzać :-) Masz całkowite pierwszeństwo hihi..
mona mi lekarz też nic o ktg nie mówił.

Mój M miał dzisiaj jechać kupić mi autko, jednak okazało się ZUPEŁNIE nie takie jak na zdjęciach.. No i pech trzeba szukać dalej , a ja nie mam już siły sama dźwigać zakupów i w ogóle nie mam siły się poruszać :-) a jazda autobusem mzk to porażka

Dziewczyny kupowałyście Fride do noska? Jak tak to gdzie ją można kupić, w aptece??

A i muszę się pochwalić że zrobiłam dzisiaj zakupy dla Sebastianka... Kilka śpioszków, spodenki, dresik - w lumpie oczywiście, ale naprawdę fajne

Ostatnia edycja:
alexandriaa > super ze zakupki sie udaly :)
kiedy masz nastepna wizyte? dostalas skierowanie na jakies badania? pytam bo my chyba mamy tego samego gina D. :)
ale masz fajnie ze mezus chce ci autko kupic :) jakie? ja narazie podbieram rodzicom hihi ale moze za kilka miesiecy juz sie doczekam :)
"Fride" co to takiego? chyba jeszcze czegos niewiem ... hmmmm....

Wizytę mam w piątek - już się nie mogę doczekać. Tak, z tego co pamiętam mamy tego samego lekarza :-)
Jakie autko? Podobała mu się alfa romeo 147, ja nie jestem przekonana, wolałabym skode fabie , narazie jesteśmy na etapie poszukiwań
Frida to aspirator do noska zamiast gruszki , tutaj masz b. zachwalany Aspirator Frida do nosa na katar+20 filtrówGRATIS (856662710) - Aukcje internetowe Allegro

a pediatrę, przychodnię już wybrałyście?

Ostatnia edycja:
ooo to bedziemy czekac na nowinki z wizyty :)
my sie zastanawiamy nad Cady albo jakies audi bo wczesniej mielismy audi i mi bardzo dobrze sie nim jezdzilo :)
aaa ... ok, kojarze juz co to "frida" hihi niewiedzialam tylko ze to tak sie nazywa :) ale mi moja mama kupila zwykla gruche ... hmmm... moja mama mowila ze bardzo zadko musiala uzywac gruszki jak ja i siostra bylysmy malutkie :)

reklama
wlasnie zastanawiam sie jak to jest..... bo ja jestem zameldowana w JG ale chwilowo mieszkam w Szklarskiej a dzidzie tez bede meldowac w JG. Co prawda skladalam w przychodni w szklarskiej kiedys deklaracje i wybralam lekarza i polozna itd.... niewiem jak to dziala....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry