• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
a3 jest fajne ale dla mnie za male bo ja pewniej czuje sie w wiekszych autkach hihi

kiedys ktos mi powiedzial ze wychodzac po porodzie ze szpitala oni sie pytaja do ktorej przychodni maja zglosic zeby polozna przychodzila i pod jaki adres... ale czy tak jest faktycznie to niewiem.... spytam w sobote polozna jak nie zapomne ....

podbrzusze mnie cosik boli :( w ogole to zastanawiam sie czy to normalne bo brzuszek mi sie bardzo obnizyl ale pod brzuszkiem a pipcia mam takie wyrazne odciecie - u gory okragly brzuch a nizej zagiecie i plasko :( i tu mnie boli .... ale nie nosze nic co by mnie tak obciskalo....niewiem....

też tak słyszałam że jak się wychodzi ze szpitala trzeba podać przychodnię do której będzie dziecko zapisane - jak byś coś wiedziała więcej to daj znać :-) ja uciekam spać bo już mi się oczy zamykają, chociaż mój mały coś się rozszalał na noc :-) ale mam nadzieję że zaraz się uspokoi....papa Dobranoc!!

witam! ja dzisiaj mam pierwszą wizytę i już się denerwuję :szok:
Zuz-ana jak będziesz dokładnie wiedzieć jak z tą położną to daj znać, ja też chcę :tak:
Al.Szyszkowska pisałaś kiedyś że byłaś w sanatorium w czasie ciąży, jakie zabiegi miałaś?

Dziewczyny wiecie jak wygląda kwestia znieczulenia zzo w Jeleniej?

reklama
Hej dziewczyny.
zuza -anna pewnie trafiłaś na jedną z przyjemniejszych połoznych w szpitalu;-) i nie chciało jej się nic tłumaczyć, bo skoro jej nie wybierasz, to po co się ścierać:tak:ehhh mają podejście. Zobaczę jak to będzie jak bedę chodziła na ktg jakie położne mi się trafią, jak cały czas bedą mi się trafiały jakieś wiedźny to bedę pewnie w panice szukała jakiejś położnej:-D
zuza-anna mnie też brzuch dość często pobolewa i wiecznie mi się wydaje, że pewnie zaraz rodzić zacznę;-)
alexandriaa moja koleżanka kupiła taki aspirator gdzieś w aptece w JG. Chyba prawie wszystkie apteki powinny go mieć. Ja też chcę kupić i jeszcze roztwór wody morskiej do noska i sól fizjologiczną.
msdracula też nie wiem jak to jest ze znieczuleniem, wiem ze napewno jest, ale jakoś się nie pytałam gina, bo słyszałam, ze drogie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry