• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
hej:)
u nas tez sie wiosna robi:)
a moja Lena ma taaaaaaaaaaki katarek ze szok, w czwartek bylysmy na szczepieniu i jak poszla spac wieczorem to momentalnie jej nosek zapchało. Wczoraj ciurkiem leciało. A pediatra powiedziala ze objawy przeziębienia poszczepiennego mogą pojawic sie miedzy 5. a 12. dobą u nas od razu:( nie wiem o co kaman:(

my własnie po spacerze. trochę dzisiaj późno wyszłyśmy. Poszłam sobie na piechotę do miasta i z powrotem w butach na wysokim obcasie. Teraz prawie nóg nie czuje i w dodatku umieram z głodu. jeszcze... bo przed chwilą wciągnęłam żurek. :)
miasto się nam robi coraz ładniejsze...
niby ciepło było a ludzi na rynku jak na lekarstwo :( smutne... i do tego pełno meneli wrrrr

Moja córcia dziś pierwszy raz sam siedziała bez podpórki i to nawet długo :) i już z pozycji leżącej zaczyna próbować się podnosić do siedzenia jejciu ale to fajny widok.

Właśnie przystroiłam sobie pokoik świątecznymi ozdobami i mogłabym tu siedziec i siedziec i sie patrzeć tak lubię jak jest w mieszkaniu świąteczny nastrój :)

kurde napisalam i mi wcielo wrrrrrrrrrr
Daria gratulacje dla Malutkiej:) super, usciski:)
ja lubie obcasy ale wygodne i na takie trafilam tej zimy, nie chcialam ich kupowac, M mnie namowil i to byl strzal w 10:) caly dzien w nich i nic nie czuje. Ale jestem zwolenniczka plaskich;D choc czasem fajnie tak na obcasiku:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry