Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już mam wszystkie wyniki porobione, pozostało mi czekać na poród
Wolałabym żeby mała jeszcze poczekała ze 2 tygodnie, bo jeszcze nie mam wszystkiego przygotowanego, a sporo bieganiny mnie czeka w tym tygodniu;-)- Witaj z NamiWitam wszystkie Mamy na forum, od dwóch godzin czytam Wasze posty i serducho mi się cieszy, że jest do kogo się odezwać. Szczerość i sympatia świeci od rozmów tutaj. Mieszkam w Jelonce od niedawna - dwa i pół roku i nie narzekam na nadmiar koleżanek, miło, że jest takie miejsce, gdzie można pogadać. Jestem w 9 tygodniu, - tak wychodzi z bety, wiem, to początki, zastanawiam się którego doktora wybrać, byłam dwa razy u dr Juncewicz, wydaje się sympatyczna i kompetentna, czy któraś z Mam może mi powiedzieć o swoich doświadczeniach z prowadzenia ciąży u tej pani dr?
115 zł..za jedno badaniewitaj z namiWitajcie Dziewczyny! Od jakiegoś czasu czytam Wasze posty, a że od piątku jestem na zwolnieniu lekarskim i już nie wiem, co ze sobą zrobić, postanowiłam do Was dołączyćMieszkam w Jeleniej i jestem w 39 tc. Podobno będzie chłopczyk...