• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Czarnuszka normalnie idziesz do laboratorium w szpitalu i tam robisz badanie na hiv, tylko żeby za darmo to koniecznie w środę popołudniu, bo w inne dni są płatne;-)
Zuza-anna, to niezłą wizytę miałaś księdza:tak: ja jeszcze czekam na niego mam nadzieję, że nie mędzie marudził za wiele;-)
Oj coś mi się wydaje, że za parę dni Al.Szyszkowska pochwali się nam swoim synciem:-)

dobraczarownica to moja pierwsza ciąża, a mięśniaki nie wiem od kiedy mam, bo odkrył je dopiero mój obecny ginekolog, bo wcześniej nikt nic nie zauważał żebym coś miała.

Ale suprise :)) no tonawet nie wiedziałam ze za darmoszke tam robia hiv :))
przy 1 ciazy nie wiedzialam i płaciłam....:baffled:

Al.Szyszkowska chyba serio rodzi ze jej nie ma :)))))))))))))))))))

Hej,
Ja dziś tylko na sekundę. Nie pisałam bo mi mąż wyjechał i laptopa zabrał:-(
Byłam u gina.... Więsci są takie że nac sie nie dzieje:no:. Mały waży 3700 i Kałdonek powiedział że jak chcę rodzić naturalnie to teraz bo za parę dni syn urośnie i niebezpieczeństwo pęknięcia blizny wzrośnie.
Ogólnie dał mi czas do 20 stycznia na rodzenie naturalnie. Jak do tej pory nic się nie wydarzy, mam zgłosic sie do szpitala i zrobi cesarkę. Zrobił mi tez masaz szyjki ale jak do tej pory bez efektów:wściekła/y: No i to tyle. Uciekam teraz bo mąż papu woła;-) Teraz w ogóle pisac będę tylko wieczorkami bo w dzień zero dostępu do kompa:no:

Witaj AGABE:-)

DOBRACZAROWNICO- ja rzygałam jak kot do 6 miesiąca i nic nie pomagało. Gin zaczął mnie w końcu straszyć że do szpitala mnie skieruje. a po 6 miesiącach skończyło sie z dnia na dzień:tak: Podobno ten typ tak ma, pamiętam że z Natalką męczyło do końca 5:-( Więc chyba u mnie norma:-D Co do rodzenia- ja wybieram się do Kowar- do szpitala w Jeleniej jestem zrażona jak diabli:wściekła/y:

No to tak na szybko....miłego wieczorku brzuszki:happy2:

Czarnuszka ja też bym nie wiedziała gdyby gin mi nie powiedział.
Al.Szyszkowska, szkoda bo już myślałam że urodziłaś w takim razie trzymam kciuki żebyś do 20 stycznia urodziła;-)

Witajcie :)

U nas nocka super tylko raz na siku tylko ta wstreeeeetna zgaga:baffled: nawet Manti nie pomaga:-(
dzisiaj chyba wyjde na chwilke na spacerek bo juz prawie zgniłam w tym lozku hehe :-D

Al.Szyszkowska- a juz myslalam ze urodzilas ze Cie nie bylo!!! trzymam kciuki za szybki porod...bierz swojego na sex podobno po tym przytulankach sie rodzi :) no albo najlepiej to ciagle sprzataj rob jakies wielkie wysiłki, masuj sutki, brzuch :) takie znam metody hehe :))

Miłego dnia Brzuszki :))

Dziewczyny, ja tylko na moment bo nadal nie mam netu w nowym domku i cholera mnie z tą TP SA już bierze:wściekła/y:
Byłam dzisiaj u dermatologa z zimnem na ustach, które mam chyba od miesiąca i za nic w świecie nie chce zejść.
Lekarz stwierdził, że to naczyniak dolnej wargi i odesłał mnie do chirurga:-(
Będą mi to usuwać i szyć, ze znieczuleniem miejscowym:-(
Jutro się rejestruję, bo dziś już za późno było.
Szukam w necie informacji, może dałoby się laserowo albo jakoś inaczej..
Nigdy nic zszywanego nie miałam i nie miałam narkozy.
Martwię się o reakcję organizmu i o Lenkę.
Przesądna specjalnie nie jestem, ale dziś trzynasty... :-(

reklama
witajcie
widzialam sie dzisiaj z polozna i wszystko z nia uzgodnilam i porozmawialam :)
mialam tez ktg przez pol godziny i wyszly mi 3 skurcze ale lekarz powiedzial ze narazie moge jeszcze isc do domku :)
no ciekawa jestem ile jeszcze bede sie turlac hiihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry